Stoch predĺžil zmluvu s Fenerbahce

SITA|14. jún 2012 o 15:54

Stoch sa stal druhým najlepším strelcom Fenerbahce v uplynulej sezóne s 12 gólmi a na ďalších 6 prihral.

ISTANBUL. Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch predĺžil zmluvu s tureckým klubom Fenerbahce SK. Informuje o tom na svojom webe Stochova zastupiteľská agentúra Football Service Agency.

Odchovanec nitrianskeho futbalu mal s tureckým klubom zmluvu platnú do leta 2014, no 22-ročný krídelník prijal nové podmienky svojho súčasného zamestnávateľa a kontrakt predĺžil do konca sezóny 2015/2016.

"Fakticky sme podpísali novú štvorročnú zmluvu s okamžitou platnosťou. Aj na základe výkonov v uplynulej sezóne ponúkol klub Stochovi nový kontrakt, ktorého všetky náležitosti sme dotiahli vo štvrtok popoludní," povedal hráčov manažér Milan Lednický.

"Myslím si, že aj toto je odpoveď na všetky špekulácie ohľadom možných prestupov, ktoré sa v súvislosti so mnou objavovali v médiách. Vo Fenerbahce som veľmi šťastný, a preto som veľmi rád, že sme sa dohodli na predĺžení spolupráce," oznámil na webe Football Service Agency slovenský reprezentant.

Letná príprava istanbulského klubu sa začne 3. júla a Stoch so spoluhráčmi počas nej absolvujú týždňové sústredenie v Turecku a následne v rámci sústredenia v Rakúsku odohrajú štyri zápasy s európskymi mužstvami.

"Budeme ladiť svoju formu na prvé vystúpenie v predkole Ligy majstrov, ktoré nás čaká presne na prelome júla a augusta," dodal Miroslav Stoch.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Stoch predĺžil zmluvu s Fenerbahce