Stoch možno v sobotu v základnej jedenástke Chelsea

SITA|23. jan 2009 o 15:03

Slovenský futbalista Miroslav Stoch by mohol v sobotu 24. januára absolvovať svoju premiéru v základnej zostave anglického veľkoklubu FC Chelsea.

LONDÝN. Devätnásťročný ofenzívny stredopoliar má zatiaľ na svojom konte dve vystúpenie v A-tíme "The Blues", keď proti Arsenalu Londýn a Stoke City nastupoval v Premier League na záverečných niekoľko minút. Do povedomia fanúšikov sa odchovanec nitrianskeho futbalu zapísal najmä proti druhému menovanému súperovi, keď prispel k obratu z 0:1 na 2:1.

Podľa britských médií nastal práve teraz čas na to, aby dal brazílsky kouč Chelsea Luiz Felipe Scolari šancu Stochovi aj na viac ako len 10 - 15 minút. Na Stamford Bridge privíta úradujúci anglický aj európsky vicemajster v 4. kole Anglického pohára - FA Cupu druholigový Ipswich Town, pričom práve podobné pohárové duely zvyknú tréneri využívať na ponúknutie príležitosti mladým a talentovaným hráčom. Kapitánsku pásku by mal v tomto zápase prevziať stredopoliar Frank Lampard, keďže pre problémy s chrbtom nebude Scolarimu k dispozícii stopér John Terry.

Nachádzate sa tu:
Domov