Stoch je v Hiddinkovej nominácii na duel s Barcelonou

Miroslav Stoch
Miroslav Stoch (Autor: reuters)
SITA|27. apr 2009 o 20:11

Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch má šancu nastúpiť v utorňajšom prvom stretnutí semifinále Ligy majstrov 2008/09.

LONDÝN. Ešte stále len 19-ročný ofenzívny stredopoliar sa ocitol v zápasovej nominácii trénera anglického veľkoklubu Chelsea FC Guusa Hiddinka proti španielskemu gigantovi FC Barcelona.

Ako informuje oficiálna internetová stránka odchovanca nitrianskeho futbalu, o tejto radostnej správe sa Stoch dozvedel na pondelňajšom popoludňajšom tréningu. Od príchodu Holanďana Hiddinka sa Miroslav Stoch, ktorý dostal šancu už aj v A-tíme slovenskej reprezentácie, objavil v 18-člennej nominácii na súťažný duel len raz - v sobotňajšom stretnutí Premier League proti West Hamu United (1:0).

V Upton Parku sa rýchlonohý stredopoliar na trávnik napokon nedostal, no všetci slovenskí fanúšikovia mu určite budú držať palce, aby vybehol v utorok večer minimálne na pár minút na ihrisko takmer 100-tisícového Nou Campu.

Výprava "The Blues" sa do metropoly Katalánska presunula v pondelok podvečer. Zápas medzi FC Barcelona a Chelsea FC, ktorý v priamom prenose odvysiela Slovenská televízia na Trojke, má úvodný výkop naplánovaný v tradičnom čase o 20.45 h SELČ.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Stoch je v Hiddinkovej nominácii na duel s Barcelonou