Štefánik sa chce poľským angažmánom vrátiť do reprezentácie

Samuel Štefánik (č. 21) debutoval v národnom tíme v auguste 2013 v zápase na pôde Rumunska.
Samuel Štefánik (č. 21) debutoval v národnom tíme v auguste 2013 v zápase na pôde Rumunska. (Autor: TASR)
SITA|2. feb 2016 o 10:19

Dvadsaťštyriročný rodák z Bánoviec nad Bebravou doteraz nastúpil v najcennejšom drese dvakrát, v oboch prípadoch pod vedením súčasného kouča Jána Kozáka.

BIELSKO-BIALA. Slovenský futbalový stredopoliar Samuel Štefánik, ktorý počas zimnej prestávky zamieril zo Slovana Bratislava na hosťovanie do poľského mužstva Podbeskidzie Bielsko-Biala, verí, že si dobrými výkonmi v tamojšej Ekstraklase znova vypýta pozvánku do reprezentačného tímu.

Dvadsaťštyriročný rodák z Bánoviec nad Bebravou doteraz nastúpil v najcennejšom drese dvakrát, v oboch prípadoch pod vedením súčasného kouča Jána Kozáka.

"Keď som hral v Trenčíne, všimol si ma tréner Kozák a doprial mi debut v slovenskej reprezentácii. Urobím všetko pre to, aby som sa do tímu vrátil. Či mám väčšie šance na návrat do národného mužstva, keď hrám v poľskej Ekstraklase? Myslím si, že áno. Poľská liga je lepšia ako slovenská. Na Slovensku sa však viac sleduje tamojšia súťaž, takže v tomto smere je to vyvážené," cituje portál sportowefakty.wp.pl slová Samuela Štefánika, ktorý hrával aj v holandskom NEC Nijmegen (2013 - 2014).

Match report for our English speaking fans.N.E.C. - Feyenoord 3-3

Posted by N.E.C. Nijmegen Official on Sunday, September 15, 2013

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Štefánik sa chce poľským angažmánom vrátiť do reprezentácie