St. Louis poslalo Yana Šťastného rozohrať sa do AHL

SITA|12. feb 2009 o 11:23

Vedenie klubu zámorskej hokejovej NHL St. Louis Blues v stredu poslalo útočníka Yana Šťastného rozohrať sa do tímu AHL Preoria Rivermen.

ST. LOUIS. Dvadsaťšesťročný center nútene pauzoval od 11. januára 2009, keď si v zápase proti Edmontonu zlomil palec na ruke.

Celkovo už vynechal 12 duelov "bluesmanov". V tejto sezóne odohral v drese St. Louis 34 zápasov s bilanciou 3 góly a 4 asistencie. V profilige absolvoval 87 zápasov, v ktorých nazbieral 5 gólov a pridal aj 10 asistencií.


Briere odhaduje zápasový návrat na koniec februára

Útočník tímu zámorskej hokejovej NHL Philadelphia Flyers Daniel Briere po januárovej operácii slabín prvýkrát absolvoval krátky tréning. Tridsaťjedenročný center sa v zápase predstavil naposledy 2. decembra.

"Stále pociťujem bolesť, raz väčšiu, inokedy menšiu. Záleží od činnosti. Odkedy som si v priebehu minulého týždňa obul korčule a stál na ľade, rapídne sa to zlepšuje. Už môžem trochu pracovať s pukom," prezradil Briere a dodal, že reálne vidí svoj návrat do zápasového rytmu na záver februára. Nastúpiť by chcel už 24. februára proti Washingtonu. Briere absolvoval v januári už druhú tohtosezónnu operáciu, tú prvú ešte v októbri. V tejto sezóne odohral iba 9 duelov s bilanciou 5 gólov a 4 asistencie.

Nachádzate sa tu:
Domov