Colorado nepotrebuje Tatara. Aktivistov hnevá skorý štart Svetového pohára (podcast Sportnet)

Tomáš Tatar.
Tomáš Tatar. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|3. nov 2023 o 08:02

Vypočujte si piatkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je 3. november a v tento deň pred 21 rokmi získali slovenské tenistky v zložení Daniela Hantuchová, Janette Husárová, Henrieta Nagyová a Martina Suchá prvýkrát v histórií Fed Cup.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Colorado nepotrebuje Tatara

Tomáš Tatar sa nenachádza v jednoduchej situácii. V poslednom zápase jeho Colorada Avalanche bol len náhradníkom, to znamená, že do duelu nezasiahol.

Výkonmi zatiaľ nepresvedčil. V prvých ôsmich zápasoch pozbieral štyri asistencie, ale má dve mínusky a iba jedinú strelu na bránku.

Viac k téme:

Nováčika povedie bývalý tréner Slovana

Počas posledného víkendu sa začal Svetový pohár v lyžovaní. Počas soboty bolo všetko v poriadku, nedeľnajšie preteky mužov sa ale museli pre nepriaznivé podmienky zrušiť. Aj toto prilialo olej do ohňa klimatickej debaty.

Aktivisti v tejto oblasti kritizujú skorý štart Svetového pohára, aj to, že sa bagruje mimo povolených zón ľadovca. Okrem silného vetru mali v nedeľu organizátori problém aj s aktivistami.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Colorado nepotrebuje Tatara. Aktivistov hnevá skorý štart Svetového pohára (podcast Sportnet)