Vlhová pred Killingtonom: Každý rok si hovorím, že tentokrát to vyjde (Sportnet podcast)

Petra Vlhová.
Petra Vlhová. (Autor: TASR)
Sportnet|24. nov 2023 o 07:10

Vypočujte si piatkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je piatok 24. november a v tento deň pred 20 rokmi bol na svoje narodeniny Dušan Galis zvolený za trénera slovenskej futbalovej reprezentácie.

O tri roky neskôr sa s ňou dostal do baráže majstrovstiev sveta vo futbale v Nemecku, kde ju však zastavili Španieli po výsledkoch 1:5 a 1:1.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Mastná pokuta pre Slaviu

Český klub Slavia Praha dostal pokutu od Európskej futbalovej únie (UEFA) vo výške takmer 100-tisíc eur. Dôvodom je správanie pražských fanúšikov na Olympijskom štadióne v Ríme počas zápasu Európskej ligy proti domácemu AS. 

Pokutu 30-tisíc udelila UEFA pražskému klubu za použitie pyrotechniky fanúšikmi, ďalších 34-tisíc eur zaplatí za blokovanie schodov a východov.

Sumu 17 500 eur musí Slavia uhradiť za nevhodné a urážlivé skandovanie z tribún a pokutu 10 125 eur za hádzanie predmetov na hraciu plochu.

Viac k téme:

Štyrikrát bola štvrtá

Na Petru Vlhovú čakajú cez víkend preteky obrovského slalomu a slalomu Svetového pohára v americkom Killingtone.

Vlhová ukázala v úvodných slalomoch v Levi, že je vo výbornej forme. Slovenka si mohla za polárnym kruhom pripísať dve víťazstvá, ale nešťastný špicar v druhom kole ju o ďalšie prvenstvo obral. 

Vlhová vyhrala vo svojej kariére v sedemnástich strediskách SP, ale prvenstvo v Killingtone jej uniká. Štyrikrát tu bola štvrtá, vždy za Mikaelou Shiffrinovou. 

Slovenskú reprezentantku čaká kombinácia dvoch pretekov – obrovský slalom a slalom. Ako jej to vyhovuje? Dozviete sa v podcaste.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»Vlhová pred Killingtonom: Každý rok si hovorím, že tentokrát to vyjde (Sportnet podcast)