Vlhová bude dlho spať, na trať vyrazí hneď po Shiffrinovej (Sportnet podcast)

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová
Slovenská lyžiarka Petra Vlhová (Autor: TASR/AP)
Sportnet|21. dec 2023 o 07:05

Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je štvrtok 21. december a v tento deň sa pred 23 rokmi v ankete denníku Pravda stal najlepším slovenským futbalistom 20. storočia Ján Popluhár a najlepším trénerom Jozef Vengloš.

Vitajte pri počúvaní Sportnet noviniek, ranného športového podcastu portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v stredu v športovom svete stalo.

Naposledy jej tma sedela

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová opäť naskočí do súťažného diania Svetového pohára, dnes ju čaká večerný slalom vo francúzskom Courcheveli.

Naposledy sa predstavila na začiatku decembra v obrovskom slalome v kanadskom stredisku Mont-Tremblant. Tam dosiahla druhé a piate miesto.

Špecifickým je večerný štart pretekov. Prvé kolo sa začína o 17.45 a druhé o tri hodiny neskôr. Naposledy večerné preteky absolvovala slovenská reprezentantka vo Flachau, keď zaznamenala prvé víťazstvo vo vlaňajšej sezóne.

V Courcheveli Vlhová doteraz preteky Svetového pohára nevyhrala. Dva razy bola druhá a raz tretia.

Naopak, pre Shiffrinovú je Courchevel jedno z najúspešnejších stredísk vo Svetovom pohári. Zvíťazila tu už sedemkrát z toho dvakrát v slalom a raz v paralelnom slalome.

Viac k téme:

Incident Dúbravku rieši polícia

Incident slovenského futbalového brankára Newcastlu Martina Dúbravku s fanúšikom na štadióne FC Chelsea už rieši britská polícia.

K inkriminovanému okamihu prišlo počas utorkového štvrťfinálového zápasu Ligového pohára, v ktorom Newcastle prehral s Chelsea po jedenástkovom rozstrele a so súťažou sa rozlúčil.

Divák po vyrovnávajúcom góle Chelsea v závere riadneho hracieho času prenikol na ihrisko a strčil do Dúbravku. Prípad vyšetruje metropolitná polícia, ktorá zatiaľ nikoho nezatkla.

"Musíme byť opatrní, pretože takáto vec môže ohroziť hráčov. Som sklamaný z toho, čo sa stalo," uviedol tréner Chelsea Mauricio Pochettino podľa portálu bbc.com.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Vlhová bude dlho spať, na trať vyrazí hneď po Shiffrinovej (Sportnet podcast)