Rapáč: Organizácie Košíc a Spišskej sú úplné iné svety, galaxie (Sportnet podcast)

Na snímke vľavo Branislav Rapáč (Spišská Nová Ves) sa raduje z druhého gólu v siedmom zápase semifinále play off hokejovej Tipos extraligy HK Spišská Nová Ves - HC Košice.
Na snímke vľavo Branislav Rapáč (Spišská Nová Ves) sa raduje z druhého gólu v siedmom zápase semifinále play off hokejovej Tipos extraligy HK Spišská Nová Ves - HC Košice. (Autor: TASR)
Sportnet|17. apr 2024 o 07:40

Vypočujte si stredajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je streda, 17. apríl, a v tento deň oslavuje svoje okrúhle 70. narodeniny bývalý skvelý slovenský futbalista a tréner Ján Kozák.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Liga majstrov spoznala prvých semifinalistov

Futbalisti Paríža St. Germain a Borussie Dortmund sa stali postupujúcimi do semifinále Ligy majstrov.

Vo svojich štvrťfinálových odvetách dokázali zdolať španielske kluby, Parížania 4:1, celkovo 7:3 Barcelonu a Dortmund 4:2, celkovo 5:4 Atlético Madrid.

Dnes o 21. hodine sú na programe ďalšie dva štvrťfinálové zápasy, Bayern Mníchov hostí Arsenal a Manchester City Real Madrid. V oboch prípadoch vstupujú celky do odviet za vyrovnaného stavu.

Viac k téme:

Spišiaci po prvýkrát vo finále

Hokejisti Spišskej Novej Vsi sa stali druhými finalistami play off Tipos extraligy. V rozhodujúcom siedmom semifinálovom stretnutí zvíťazili nad Košicami 2:1 a v sérii triumfovali 4:3 na zápasy.

„Nezainteresovaný človek nevie, že organizácie Košíc a Spišskej sú úplné iné galaxie,” vravel po postupe hokejista Rapáč. Viac sa dozviete podcaste.

Spišiaci sa vo finále stretnú s Nitrou, ktorá zdolala Michalovce 4:2 na zápasy. Pre hráčov Spišskej Novej Vsi pôjde o historicky prvé finále, ktoré sa začne už v piatok na ich štadióne.

Meno nového majstra, ktorý na pomyslenom tróne vystrieda HC Košice, bude známe najneskôr v utorok 30. apríla.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Rapáč: Organizácie Košíc a Spišskej sú úplné iné svety, galaxie (Sportnet podcast)