Vstupenky na Slovan už nie sú. Ľudia ich predávajú na internete za dvojnásobok (Sportnet podcast)

Tigran Barseghjan sa so spoluhráčmi teší po strelenom góle.
Tigran Barseghjan sa so spoluhráčmi teší po strelenom góle. (Autor: TASR)
Sportnet|11. sep 2024 o 07:45

Vypočujte si stredajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je streda, 11. september, a v tento deň pred 25 rokmi vyhrala Serena Williamsová svoj prvý grandslamový titul. Vo finále US Open porazila Švajčiarku Martinu Hingisovú 6-3, 7-6.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Lístky na Slovan už nie sú

Vstupenky na štyri domáce zápasy Slovana Bratislava v Lige majstrov si už nekúpite. Aspoň nie u autorizovaného predajcu, ktorým je spoločnosť Ticketportal.

Prvú fázu predaja lístkov na domáce zápasy slovenského majstra v najprestížnejšej európskej súťaži, ktorá sa týkala len držiteľov permanentiek, spustili v piatok 6. septembra o 12.00 h. Slovan dal do predaja vstupenky len v balíkoch po štyri kusy (jeden na každý domáci zápas). Predalo sa v nej 10 849 balíkov vstupeniek.

Druhá fáza predaja, takisto len pre držiteľov permanentiek, sa začala v pondelok 9. septembra o 11.00 h, teda o hodinu skôr, ako sa pôvodne avizovalo. V nej mohli využiť predkupné právo na zvyšných 5 910 balíkov vstupeniek, ktoré ešte zostali k dispozícii po prvej fáze. Každý permanentkár si mohol dokúpiť maximálne dva balíky.

Slovenský majster pustil do predaja celkovo 16 759 balíkov vstupeniek. Ďalších 5 741 miest na štadióne musel prerozdeliť podľa pravidiel UEFA. Všetky dostupné balíky vstupeniek sa tak vypredali už v prvých dvoch fázach.

To logicky znamená, že tretia fáza predaja lístkov, ktorá bola určená pre fanúšikov bez permanentky, no podmienkou bola návšteva aspoň jedného domáceho zápasu v tomto ročníku, sa neuskutoční.

Vstupenky si však môžu fanúšikovia kúpiť z druhej ruky. Na internetových bazároch, na sociálnych sieťach či rôznych diskusných fórach nájdete desiatky inzerátov.

Balíky vstupeniek tam ľudia predávajú od 400 eur do 1 200 eur, ale predávajú sa aj vstupenky na jednotlivé zápasy. Najdrahšie na súboj proti Manchester City - aj v cene vyše 300 eur, na Stuttgart zasa aj za polovicu z tejto sumy.

Viac k téme:

Škrtel do DAC?

Nečakaný krok Martina Škrtela. Niekdajší slovenský futbalový reprezentant by mal zasadnúť na funkcionársku stoličku v prvoligovom klube FC DAC 1904 Dunajská Streda.

Ako informuje web sport24.sk, tridsaťdeväťročný niekdajší nekompromisný stopér sa stane novým športovým riaditeľom tímu zo Žitného ostrova napriek tomu, že jeho "srdcovka" je konkurenčný FC Spartak Trnava. Na uvedenom poste by mal nahradiť Gleba Platova.

Vedenie DAC nateraz ešte túto zmenu nepotvrdilo. O služby Škrtela po konci jeho hráčskej kariéry sa mal zaujímať aj Spartak. Počas pondelka mal Škrtel informovať zástupcov trnavského klubu o tom, že odchádza do Dunajskej Stredy.

Najprv síce hovoril o tom, že nič nie je uzavreté, no potom mal zástupcom Spartaka poslať správu o tom, že pôjde do DAC. Tréner trnavského družstva Michal Gašparík podľa webu sport24.sk poznamenal, že "Škrťo" v Dunajskej Strede dlho nevydrží a bude sa chcieť vrátiť.

Viac k téme:

Sportnet Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Vstupenky na Slovan už nie sú. Ľudia ich predávajú na internete za dvojnásobok (Sportnet podcast)