Tréner Košíc Ceman: Je to šachová partia, kľúčové je, ako tímy zareagujú (Sportnet podcast)

Lavička Košíc, uprostred tréner Dan Ceman.
Lavička Košíc, uprostred tréner Dan Ceman. (Autor: TASR)
Sportnet|11. apr 2024 o 07:20

Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v stredu udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je štvrtok, 11. apríl, a pred 35 rokmi vstrelil Ron Hextall v drese Philadelphie prvý brankársky gól v playoff NHL.

Košice vyrovnali sériu

 Hokejisti HC Košice zvíťazili nad HK Spišská Nová Ves 4:2 vo štvrtom zápase semifinále play off Tipos extraligy.

V sérii hranej na štyri víťazstvá vyrovnali na 2:2. Piaty duel je na programe v piatok od 18.30 v Spišskej Novej Vsi.

Tréner Košíc Dan Ceman po zápase vyzdviho defenzívne kvality oboch tímov, pochválil svoje presilovkové a oslabovkové formácie, a uviedol, že ďalej v sérii pôjde o šachovú partiu trénerov.

Dnes o 18 sa odohrá piaty zápas druhého semifinále playoff TIPOS Extraligy, v ktorom môže Nitra proti Michalovciam rozhodnúť sériu, v ktorej vedie 3:1.

Viac k téme:

Barcelona do štvrťfinále vstúpila nečakane dobre, Haller Borussii udržal nádej

Futbalisti FC Barcelona zvíťazili v napínavom úvodnom zápase štvrťfinále Ligy majstrov na ihrisku Paríža Saint-Germain 3:2.

Slovenský reprezentant Milan Škriniar zápas sledoval len z lavičky náhradníkov.

O ich triumfe rozhodol v 77. minúte hlavou po rohu striedajúci Andreas Christensen. Do odvety, ktorá je na programe v utorok 16. apríla v Barcelone, si katalánci odnášajú nádejný výsledok.

Futbalisti Atletica Madrid zvíťazili nad Borussiou Dortmund 2:1 vďaka presným zásahom Rodriga de Paula a Samuela Lina. Oba góly domácich padli po hrubých chybách obrany Borussie.

O jediný gól hostí sa postaral 10 minút pred koncom Sebastian Haller. Odveta je na programe v utorok 16. apríla v Dortmunde.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Tréner Košíc Ceman: Je to šachová partia, kľúčové je, ako tímy zareagujú (Sportnet podcast)