Slovan čaká zápas v Nižnom Novgorode. Chytať bude Garnett

Hokejistov Slovana čaká súboj v Nižnom Novgorode.
Hokejistov Slovana čaká súboj v Nižnom Novgorode. (Autor: TASR)
SITA|10. nov 2015 o 15:50

Najbližšie dva zápasy odohrajú na klziskách súpera. V utorok nastúpia hokejisti Slovana Bratislava v Nižnom Novgorode. Vo štvrtok ich čaká Dinamo Minsk.

BRATISLAVA. V bránke Slovana Bratislava sa v utorňajšom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na ľade Torpeda Nižnij Novgorod (hrá sa o 17.00 h SEČ) predstaví Michael Garnett.

Chrbát mu bude kryť Barry Brust.

Pod vedením trénera Miloša Říhu sa do obrany po zranení vracia Vladimír Mihálik - bude hrať s Camom Barkerom. Patrik Luža sa posunie k Michalovi Sersenovi. Nezmenená je tretia dvojica Tomáš Starosta - Ivan Švarný.

Siedmym bekom bude Lukáš Kozák.

mihalik_res.jpg

Do obrany Slovana sa vracia Vladimír Mihálik (s číslom 56). FOTO - SITA.

Hlavný kouč urobil niekoľko zmien v útokoch. V otváracej formácii sa predstaví trojica Francis Paré, Václav Nedorost a Lukáš Kašpar. Marek Viedenský nastúpi s Milanom Bartovičom a kapitánom Tomášom Surovým.

Slovinské duo Žiga Jeglič - Rok Tičar doplní Ladislav Nagy. Štvrtý útok tvoria Pavol Skalický, Patrik Lušňák a Andrej Šťastný, ktorí spolu hrali aj v reprezentácii počas minulotýždňového turnaja o Nemecký pohár.

Informácie zverejnil oficiálny web Slovana.

Slovan naposledy 1. novembra prehral s Medveščakom Záhreb (2:6).

Predpokladaná utorková zostava Slovana v Nižnom Novgorode

(17.00 h SEČ):

Garnett (Brust) - Barker, V. Mihálik, Sersen, Luža, Švarný, Starosta, L. Kozák - L. Kašpar, V. Nedorost, Paré - Viedenský, T. Surový, Bartovič - Jeglič, Tičar, L. Nagy - Lušňák, A. Šťastný, Skalický

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Slovan čaká zápas v Nižnom Novgorode. Chytať bude Garnett