Škrtel sa cíti nevinný. Tvrdí, že brankára De Geu chcel preskočiť

Martin Škrtel.
Martin Škrtel. (Autor: SITA)
SITA|26. mar 2015 o 14:33

Slovenský obranca si pre trest za zákrok na brankára Manchestru United nezahrá v troch zápasoch.

LIVERPOOL. Slovenského obrancu Liverpoolu Martina Škrtela mrzí suspendácia, ktorú mu udelila disciplinárna komisia anglickej Futbalovej asociácie (FA) za zákrok voči brankárovi Manchestru United Davidovi De Geovi v nedeľňajšom zápase 30. kola Premier League.

Slovenský obranca si v lige nezahrá proti Arsenalu Londýn, Newcastlu United a ani v opakovanom stretnutí štvrťfinále FA Cupu na pôde Blackburnu.

Tridsaťročný stopér odmieta názor disciplinárky, že šliapol súperovmu gólmanovi na nohu úmyselne, za čo dostal stop na tri zápasy.

"Mrzí ma, že aj napriek odvolaniu FA uznala môj trest a budem chýbať v nasledujúcich troch zápasoch. Odvolanie sme podali na základe toho, že som sa cítil nevinne a rovnako sa cítim aj teraz," bránil sa Škrtel na svojej webovej stránke.

Škrtelov zákrok.

skrtel.gif

"Pred súbojom som dostal dlhú loptu, brankár sa šmýkal po zemi v smere môjho behu a po kolízii s Philom Jonesom som sa ho snažil preskočiť, pričom som zasiahol jeho nohu."

Škrtel dal svoj nesúhlas najavo aj na sociálnej sieti Instagram - zavesil na ňu obrázok klaunov a ruky ukazujúcej číslo 3. Pre istotu však k spomenutej momentke pripísal len tri bodky, aby ho FA nemohla obviniť z priamej inzultácie.

Riadiaci orgán anglického futbalu je známy prísnymi postihmi za nevhodné používanie sociálnych sietí.

Podľa britského periodika The Guardian sa však Slovák ďalšiemu trestu od FA vyhne.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Škrtel sa cíti nevinný. Tvrdí, že brankára De Geu chcel preskočiť