Škriniar by mohol zmeniť klub, záujem oňho má konkurent

Milan Škriniar si v lete zahral na majstrovstvách Európy v osemfinále proti Nemecku.
Milan Škriniar si v lete zahral na majstrovstvách Európy v osemfinále proti Nemecku. (Autor: TASR)
SITA|9. dec 2016 o 18:37

Slovenský mladík zaujal vedenie Fiorentiny.

JANOV. Obranca slovenskej futbalovej reprezentácie a talianskeho klubu Sampdoria Janov Milan Škriniar by počas blížiaceho sa zimného prestupového obdobia mohol zmeniť svojho zamestnávateľa.

Web calciomercato.com v tejto súvislosti ďalej uvádza, že 21-ročného stopéra veľmi pozorne sledujú zástupcovia ACF Fiorentina.

Škriniar sa počas aktuálnej sezóny talianskej Serie A udomácnil v zostave Sampdorie, ako defenzívny stredopoliar figuroval v základnej jedenástke trénera seniorského tímu Slovenska Jána Kozáka v trnavských kvalifikačných zápasoch proti Škótsku (3:0) a Litve (4:0) v boji o MS 2018.

Sampdoria odohrala v tomto ročníku pätnásť ligových stretnutí, bývalý hráč MŠK Žilina nastúpil v trinástich, z toho dvanásťkrát v základnej zostave.

Janovčanom patrí deviata priečka v tabuľkovom poradí, Fiorentina odohrala o jeden duel menej a má o bod viac, figuruje na ôsmej pozícii.

Futbalisti Fiorentiny tiež triumfovali v J-skupine Európskej ligy 2016/2017 a postúpili do jarného šestnásťfinále kontinentálneho pohára číslo dva.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Škriniar by mohol zmeniť klub, záujem oňho má konkurent