Škondrič nemá Deákovi čo vytknúť

Vladimír Bilohuščin|25. feb 2017 o 01:00

Hlavný tréner OFA Bratislava je s výkonom svojho zverenca nadmieru spokojný.

Štvrtok patril hviezde slovenského MMA Tomášovi Deákovi, ktorý sa v organizácii Fight Nights predstavil vo výbornej forme. Yanishev dokázal vzdorovať iba počas prvého kola, kolo druhé už bolo v réžii slovenského reprezentanta, ktorý súpera ukončil škrtením.

Veľký podiel na tomto významnom úspechu mal aj Ilja Škondrič, ktorý bol najdôležitejším človekom v Tomášovom rohu. „Tomáš išiel veľmi rozvážne. Jediná súperova výhoda bola pohyblivosť. Tomáš ho porazil na zemi, čo bola súperova zbraň. Troška nás prekvapil kopmi, ale všetko bolo vykryté. Tomáš mal dobre natrénované a do zápasu šiel s cieľom vyhrať. Váha aj veci okolo prebehli super. V ničom nebol zádrheľ, ani v zápase mu nemám čo vytknúť,“ zhodnotil duel Škondrič.

Aj keď bolo prvé kolo pomerne vyrovnané, do druhého dejstva vstúpil Deák s jasným cieľom vyhrať. „V prestávke som mu povedal, že nech už nečaká a snaží sa o finiš.“ Škondričove slová potom Slovák naplnil do bodky.

Od vytúženého titulu delí Deáka už iba jeden duel. A na čo sa bude zameriavať? „Tomáš chvalabohu vie, že pracovať treba stále a na všetkom. Je to uvedomelý a pracovitý fighter, čiže sa samozrejme neuspokojuje s faktom, že vyhral. Náš cieľ je opasok, ale nielen to, Tomáš chce dlhodobo zápasiť a vyhrávať. MMA je stále v evolúcii a my sa tomu nebránime. Veci nastavíme vždy tak, aby sme boli úspešní,“ ukončuje skúsený tréner.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Škondrič nemá Deákovi čo vytknúť