Musia si hľadať nové pôsobisko. O klub prišli traja slovenskí hokejisti

Slovenský útočník Patrik Koyš (tretí sprava) a jeho spoluhráči Pavol Skalický (vpravo) a Mislav Rosandič (uprostred) oslavujú gól, vľavo prekonaný švédsky brankár Söderström.
Slovenský útočník Patrik Koyš (tretí sprava) a jeho spoluhráči Pavol Skalický (vpravo) a Mislav Rosandič (uprostred) oslavujú gól, vľavo prekonaný švédsky brankár Söderström. (Autor: TASR/AP)
TASR|30. apr 2020 o 11:08

Dvaja hrali za Vítkovice.

BRATISLAVA. Slovenskí hokejisti Mislav Rosandič, Martin Bodák a František Skladaný po predčasne ukončenej sezóne 2019/2020 zmenia pôsobisko. Rosandič s Bodákom v nej pôsobili vo Vítkoviciach, ale vedenie klubu s nimi už nepočíta.

Nový angažmán si môže hľadať aj František Skladaný, ktorý po piatich sezónach skončil v HC Olomouc. Informoval o tom portál hokej.sk.

Reprezentačný obranca Rosandič prišiel do Vítkovíc počas sezóny 2019/2020 z Hradca Králové v rámci výmeny za českého obrancu Petra Šidlíka.

Za ostravský klub stihol odohrať 11 zápasov, v ktorých dosiahol bilanciu 1 gól, 2 asistencie a 4 plusové body.

Bodák prišiel do Vítkovíc pred sezónou 2019/2020 po tom, čo strávil dve sezóny v zámorskej WHL.

Za Vítkovice odohral 21 zápasov (bilancia 0+1), v rámci hosťovania nastupoval aj za Porubu a Přerov v druhej najvyššej súťaži.

Skúsený útočník František Skladaný hral za Olomouc od roku 2016, odohral zaň celkovo 222 zápasov.

V ročníku 2019/2020 mal bilanciu 6 gólov a 4 asistencie v 47 dueloch. V minulosti už v českej extralige nastupoval aj za Karlove Vary, s ktorými v roku 2009 získal majstrovský titul.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Musia si hľadať nové pôsobisko. O klub prišli traja slovenskí hokejisti