Skalica vo vynovenom stánku aj s Pálffym a chystá sa do Ufy

TASR|21. júl 2008 o 13:15

Skalica 21. júla (TASR) - Aj s vlaňajšou exkluzívnou hviezdou Žigmundom Pálffym vykorčuľovali v pondelok prvýkrát na letný ľad hokejisti tretieho tímu ...

Skalica 21. júla (TASR) - Aj s vlaňajšou exkluzívnou hviezdou Žigmundom Pálffym vykorčuľovali v pondelok prvýkrát na letný ľad hokejisti tretieho tímu extraligu HK 36 Skalica. Pod vedením trénerskej dvojice Peter Oremus, Slavomír Chlebec sa bude pred otváracím buly ďalšej sezóny pripravovať v prvom týždni 32 korčuliarov a 3 brankári.

"Káder je široký, už neplánujeme viac posíl. Počas sezóny chceme dať veľa príležitosti aj mladým. Obrysy mužstva na nasledujúcu sezónu by mali byť jasné pred odcestovaním na kvalitne obsadený turnaj v Ufe. Dovtedy budeme káder zoštíhľovať," komentoval pomery v mužstve tréner zeleno-bielych Peter Oremus. Skaličania budú mať na začiatku nového ročníka k dispozícii zrekonštruovanú MAX arénu, práce však prebiehajú aj momentálne, aby bolo všetky plánovené zmeny v poriadku pred prvým domácim zápasom v extralige. "Ľad je vo výbornom stave, napriek tomu, že nebolo veľa času na skúšanie. Zatiaľ ešte sedačky nie sú v hľadisku, ale počas turnaja v Ufe aj o to bude postarané," priblížil okolnosti späté s vynovenou infraštruktúrou Oremus. Podľa kormidelníka sú všetci hokejisti zdravotne v poriadku, po dennom dvojfázovom tréningu ich čaká 29. júla prvý súboj naostro s českým tímom RI Okna Zlín.

Prípravné zápasy hokejistov HK 36 Skalica:

29. júla: Skalica - Zlín, 31. júla: Skalica - Znojmo, 5.-11. augusta: Turnaj o pohár prezidenta Baškírie v Ufe (účastníci: Salavat Julajev Ufa, Metalurg Magnitogorsk, Avangard Omsk, Traktor Čeľabinsk, Spartak Moskva, HK 36 Skalica), 14.-16. augusta RONA Cup v Trenčíne: 14. augusta: Skalica - Zlín, 15. augusta: Skalica - Třinec, 16. augusta: Skalica - Znojmo, 22. augusta: Skalica - Klagenfurt (Rak.), 26. augusta: Skalica - Olomouc (ČR), 28. augusta: Skalica - Chomutov (ČR)

Nachádzate sa tu:
Domov