Skalica cestovala na turnaj do Ufy bez Pálffyho

Žigmund Pálffy pózuje po podpise zmluvy so skalickým primátorom a zároveň viceprezidentom HK 36 Stanislavom Chovancom. Na  kvalitne obsadenom turnaji v Ufe však svojmu novému zamestnávateľovi nepomôže.
Žigmund Pálffy pózuje po podpise zmluvy so skalickým primátorom a zároveň viceprezidentom HK 36 Stanislavom Chovancom. Na kvalitne obsadenom turnaji v Ufe však svojmu novému zamestnávateľovi nepomôže. (Autor: ČTK)
TASR|30. júl 2007 o 12:57

Skalica 30. júla (TASR) - Bez svojej hviezdy Žigmunda Pálffyho cestovali v pondelok na kvalitne obsadený medzinárodný turnaj o Pohár prezidenta Baškirije ...

Skalica 30. júla (TASR) - Bez svojej hviezdy Žigmunda Pálffyho cestovali v pondelok na kvalitne obsadený medzinárodný turnaj o Pohár prezidenta Baškirije hokejisti HK 36 Skalica. Tím zo Záhoria čakajú v ruskej Ufe od 1. do 6. augusta silné ruské tímy na čele s majstrovským Metallurgom Magnitogorsk, kam v lete prestúpil slovenský reprezentačný obranca Martin Štrbák. Ďalej Lada Togliatti, Spartak Moskva, domáci Salavat Julajev a Neftechimik Nižnekamsk.

Pre skalický tím to bude vítaná previerka pred nastávajúcou sezónou, v ktorej sa jeho hráči budú snažiť nadviazať na svoje lanské prebudenie. "Samozrejme, že tento turnaj bude pre nás dôležitý. Čakajú nás tam kvalitné tímy, napriek tomu, do každého zápasu pôjdeme s určitými cieľmi. Turnaj chceme odohrať čo najlepšie, tak aby nám ukázal na čo budeme v sezóne mať," povedal pre TASR tréner tímu Peter Oremus. Na margo neúčasti Pálffyho, ktorý nehral ani v prvom prípravnom zápase v Znojme, konštatoval: "Máme teraz v tíme viac hráčov, ktorých si potrebujeme otestovať. Program prípravných zápasov máme široký, Pálffyho chvíľa príde po turnaji v Ufe."

Prvý zápas odohrajú Skaličania v stredu 1. augusta o 13.00 (09.00 SELČ) proti Salavatu Julajev Ufa, vo štvrtok 2. augusta si zmerajú sily s Metallurgom Magnitorogrsk (19.00/15.00), v piatok 3. augusta hrajú s Ladou Togliatti (19.00/15.00), v nedeľu 5. augusta so Spatakom Moskva (19.00/15.00) a na záver v pondelok 6. augusta nastúpia proti Neftechimiku Nižnekamsk (13.00/09.00)

Nachádzate sa tu:
Domov