Sapara zariadil víťazstvo nad Norimbergom

SITA|18. júl 2007 o 22:07

FEUCHT 18. júla (SITA) - Slovenský futbalový reprezentant Marek Sapara zariadil víťazstvo nórskeho majstra Rosenborg Trondheim v stredajšom prípravnom stretnutí vo Feuchte proti nemeckému prvoligistovi ...

FEUCHT 18. júla (SITA) - Slovenský futbalový reprezentant Marek Sapara zariadil víťazstvo nórskeho majstra Rosenborg Trondheim v stredajšom prípravnom stretnutí vo Feuchte proti nemeckému prvoligistovi a aktuálnemu držiteľovi národného pohára 1. FC Norimberg. Dvadsaťštyriročný rodák z Košíc sa v druhom polčase postaral o jediný presný zásah celého duelu, keď v 71. min prekonal z pokutového kopu Jaromíra Blažeka v bránke šiesteho tímu z uplynulej sezóny I. bundesligy. V drese Norimbergu nastúpil od úvodu ďalší reprezentant SR Róbert Vittek a v 74. min sa na trávnik dostal aj jeho spoluhráč a krajan Marek Mintál, ktorý sa tak, zdá sa, už úplne zotavil z drobných problémov svalového typu, pre ktoré vynechal sobotňajší prípravný duel proti Regensburgu.


Výsledok:

1. FC Norimberg (Nem.) - Rosenborg Trondheim (Nór.) 0:1 (0:0)

Gól: 71. Sapara (z 11 m), 2200 divákov

Róbert Vittek odohral celé stretnutie, Marek Mintál (obaja Norimberg) nastúpil v 74. min. Marek Sapara bol na trávniku celý zápas a v 71. min strelil z jedenástky jediný gól duelu.


Nachádzate sa tu:
Domov