Nie je možné, aby mi niekto ukradol víťazstvo, hovorí Karol Ryšavý

(Zdroj: Oktagon MMA)
Vladimír Bilohuščin|1. máj 2021 o 17:12 (aktualizované 1. máj 2021 o 17:14)

Už o pár hodín do klietky vstúpi víťaz 3. série šou Oktagon Výzva.

Medzi najviac očakávané súboje podujatia Oktagon 23 nepochybne patrí aj duel Mateja Kuzníka s Karolom Ryšavým. Zástupca trnavského Spartakusu sa pritom plánuje vrátiť na víťaznú vlnu, keď mu posledné dva zápasy nevyšli podľa predstáv.

„Hovorí sa, že tretia prehra je kritická, ale vôbec to tak neberiem. Posledný zápas síce nedopadol v môj prospech, ale za výkon sa nemusím hanbiť,“ komentuje situáciu Ryšavý, ktorý proti Miroslavovi Štrbákovi ukázal svoje kvality.

Tentokrát ho ale čaká súper z iného súdka, keď po dvoch postojároch bude Ryšavý čeliť nebezpečnému zemiarovi Kuzníkovi.

„Je to kvalitný wrestler, ale pripravovali sme sa na to. Mala by na neho platiť moja komplexnosť, o čom chcem presvedčiť aj divákov. Myslím ale, že ťažší súper, akého som mal naposledy, už tak skoro nepríde.“

Príprava pritom prebehla podľa plánu, keď okrem domovského gymu, kde dolaďoval formu, absolvoval slovenský reprezentant aj kemp v Poľsku. Aj preto si mladý talent verí.

„Idem si napraviť chuť a myslím si, že tentokrát to nie je ani možné, aby mi niekto ukradol víťazstvo. Už sa neviem dočkať, kedy zúročím všetku tú drinu v zápase. Forma je myslím životná, takže sa už teším na fight.“

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Nie je možné, aby mi niekto ukradol víťazstvo, hovorí Karol Ryšavý