Ružomberčan Božok sa s Wislou Krakov zatiaľ nedohodol

SITA|24. jún 2009 o 10:18

Slovenský futbalový stredopoliar MFK Ružomberok Miroslav Božok úspešne absolvoval lekárske testy v Krakove a nič by teda nemalo brániť podpisu jeho zmluvy s miestnym tímom majstra ...

KRAKOV. Slovenský futbalový stredopoliar MFK Ružomberok Miroslav Božok úspešne absolvoval lekárske testy v Krakove a nič by teda nemalo brániť podpisu jeho zmluvy s miestnym tímom majstra poľskej Ekstraklasy Wislou. Pôvodne mal byť transfer uzavretý ešte minulý týždeň v piatok 19. júna a v sobotu mal Miroslav Božok nastúpiť na prípravu mužstva pred novou sezónou. Dvadsaťštyriročný futbalista však odcestoval domov na Slovensko bez zmluvy. Zainteresované strany sa totiž zatiaľ nedohodli na dĺžke kontraktu.

"Chcel by som trojročnú zmluvu, majster Poľska chce o dva roky dlhší kontrakt. Či je môj transfer ohrozený? Azda nie. Čakám na telefonát z Krakova a priznám sa, že som z toho trochu nervózny, hoci výsledky zdravotných testov boli veľmi dobré. Takéto čakanie mi na pokoji nepridá," cituje Božoka krakovská mutácia poľského denníka Gazeta Wyborcza. Podľa tohto zdroja by mal hráč MFK Ružomberok prísť do Krakova aj so svojím manažérom vo štvrtok na ďalšie kolo rozhovorov.

Nervozita slovenského futbalistu je prirodzená. Veď pred polrokom bol v podobnej situácii jeho spoluhráč brankár Ľuboš Hajdúch. On sa dohodol s Wislou, ale kluby nenašli spoločnú reč na výške odstupného, a tak z prestupu napokon nič nebolo.

Poľský majster odohrá v sobotu 27. júna prípravný zápas v Sosnowieci práve z MFK Ružomberok.

Nachádzate sa tu:
Domov