Rooney udrel protihráča lakťom, zrejme zostane bez trestu

Wayne Rooney
Wayne Rooney (Autor: SITA/AP)
SITA|27. feb 2011 o 12:54

Útočník anglického futbalového veľkoklubu Manchester United Wayne Rooney zrejme unikne disciplinárnemu trestu za udretie hráča Wiganu Jamesa McCarthyho lakťom do tváre v sobotňajšom ligovom stretnutí.

"Mala to byť červená karta. Som presvedčený, že keby takto fauloval niektorý z mojich zverencov, potreboval by veľa šťastia na to, aby zostal na ihrisku," myslí si manažér Wiganu.

LONDÝN. Útočník anglického futbalového Manchestru United Wayne Rooney zrejme unikne disciplinárnemu trestu za udretie hráča Wiganu Jamesa McCarthyho lakťom do tváre v sobotňajšom ligovom stretnutí (United zvíťazil 4:0, pozn.).

Hlavný arbiter zápasu totiž daný moment z úvodu duelu zaregistroval a nerozhodol sa anglickému reprezentantovi udeliť žltú kartu.

"Videl som ten incident celkom zreteľne a rovnako tak rozhodca, pretože inak by neodpískal faul a voľný kop. Mala to byť červená karta. Ak si pozriete opakovaný záber, uvidíte Rooneyho lakeť v Jamesovej tvári a nie je viac o čom diskutovať."

"Som presvedčený, že keby takto fauloval niektorý z mojich zverencov, potreboval by veľa šťastia na to, aby zostal na ihrisku," vyhlásil kouč Wiganu Roberto Martínez.

Jeho náprotivok Sir Alex Ferguson k situácii povedal: "Nedramatizoval by som to. No keďže ide o Wayna Rooneyho, médiá odštartujú kampaň, aby bol najneskôr v utorok obesený či upečený na elektrickom kresle."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Rooney udrel protihráča lakťom, zrejme zostane bez trestu