Ronaldo si zranil členok

SITA|1. dec 2010 o 13:53

Portugalský futbalový reprezentant Cristiano Ronaldo vynechal stredajší tréning Realu Madrid. Dôvodom je zranenie členka.

MADRID.

Dvadsaťpäťročný útočník má zapálenú šľachu v pravom členku, čo potvrdila lekárska prehliadka pred stredajším tréningom. O Ronalda sa teraz budú dva dni intenzívne starať lekári, ale je možné, že nebude môcť nastúpiť na sobotňajší ligový zápas s Valenciou.

"Pred stredajším tréningom absolvoval Cristiano Ronaldo lekársku prehliadku. Jej výsledky odhalili, že má zapálenú šľachu v pravom členku. Hráča čaká rehabilitácia a práca s fyzioterapeutom. Počas nasledujúcich 24 až 48 hodín bude pod dozorom lekárov," uvádza sa v oficiálnom stanovisku Realu Madrid.

Dvadsaťpäťročný Portugalčan nastúpil vo všetkých trinástich ligových dueloch v tejto sezóne a absolvoval aj všetkých päť stretnutí v Lige majstrov. V týchto dvoch súťažiach strelil Cristiano Ronaldo úctyhodných 18 gólov. Real je po pondelňajšej prehre s odvekým rivalom FC Barcelona (0:5) na druhom mieste v tabuľke Primera División, keď zaostáva práve za svojím ostatným súperom o dva body.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Ronaldo si zranil členok