Ronaldo necítil bolesť. Zariadil nám Superpohár, tvrdil tréner

Ronaldo opäť ničil obranu súpera.
Ronaldo opäť ničil obranu súpera. (Autor: SITA/AP)
Pavol Spál|13. aug 2014 o 08:10

Portugalčan dal oba góly Realu Madrid a potvrdil, že proti Seville sa mu výnimočne darí.

BRATISLAVA. Prvý preberal víťaznú trofej kapitán a legenda klubu Iker Casillas, druhý šéf kabíny a hlavný rečník, ktorého všetci počúvajú: Sergio Ramos a potom prišiel na rad Cristiano Ronaldo.

Najlepší hráč sveta za minulý rok. Kým bude v Madride, vždy bude mať najvyšší plat. Takú dostal záruku, momentálne zarobí sedemnásť miliónov eur za sezónu.

A Ronaldo opäť ukázal, prečo má pre najúspešnejší klub v dejinách futbalu takú cenu. Real Madrid získal po triumfe (2:0) nad Sevillou Superpohár, oba góly dal fenomenálny Portugalčan.

Bol fantastický

„Výkon Cristiana bol fantastický. On je víťazom tohto duelu, bol najlepším hráčom na ihrisku a dvomi skvelými gólmi zariadil triumf,“ glorifikoval Ronalda pred španielskymi médiami Carlo Ancelotti, tréner Realu Madrid.

Ronaldo ukázal, že sa mu proti Seville výnimočne darí, v dvanástich súbojoch proti tomuto súperovi sa presadil už osemnásťkrát.

„Necítil som žiadnu bolesť, bolo mi dobre. Som rád, že som mohol tímu pomôcť získať trofej, hrali sme lepšie, s väčšou intenzitou," tvrdil Ronaldo. V minulej sezóne v 47 zápasoch strelil päťdesiatjeden gólov. „Chcem byť ešte lepší,“ dodal.

Nové posily

Real prvýkrát v súťažnom zápase predstavil obe najväčšie posily - majstra sveta Toniho Kroosa a najlepšieho strelca svetového šampionátu Jamesa Rodrígueza. Spoločne s Garethom Baleom a Cristianom Ronaldom tvoria najdrahšie ofenzívne trio na svete.

"Tony a James hrali dobre a pomohli mužstvu získať dôležitú trofej. Sme radi, že ich máme. Sú to skvelí hráči a bude sa im v Reale dariť," chváli Ronaldo svojich nových spoluhráčov.

Tréner Ancelotti potvrdil, že Superpohár patrí medzi jeho obľúbené trofeje. Získal ho dvakrát ešte ako hráč a teraz tretíkrát ako tréner, predtým slávil zakaždým s AC Miláno.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Ronaldo necítil bolesť. Zariadil nám Superpohár, tvrdil tréner