Ronaldo: "Corinthians je mojím svetlom na konci tunela"

SITA|12. dec 2008 o 08:53

Trojnásobný bývalý najlepší futbalista sveta podľa FIFA (1996, 1997, 2002) Ronaldo vyhlásil, že pôsobenie v brazílskom Corinthianse vníma ako "svetlo na konci tunela".

SAO PAULO. Trojnásobný bývalý najlepší futbalista sveta podľa FIFA (1996, 1997, 2002) Ronaldo vyhlásil, že pôsobenie v brazílskom Corinthianse vníma ako "svetlo na konci tunela" a možnosť zachrániť jeho zraneniami poznačenú kariéru. "Tento tím verí v moje schopnosti a potenciál. Na začiatku to určite bude náročné, ale vnímam to ako šancu dostať sa späť do vrcholnej formy," povedal vo štvrtok 32-ročný útočník pre internetový portál televíznej stanice Globo Esporte. Najlepší strelec v histórii svetových šampionátov s 15 gólmi tiež uviedol, že momentálne vôbec nepremýšľa nad svojím návratom do Európy.

Ronaldo bol pre vážne zranenie kolena, už tretie v poradí v jeho kariére, mimo hry od februára tohto roka, keď nedohral duel talianskej Serie A v drese AC Miláno. Bývalý hráč PSV Eindhoven, FC Barcelona, Interu Miláno či Realu Madrid sa odvtedy zotavoval vo svojej rodnej vlasti.

Nachádzate sa tu:
Domov