Ronaldinhova budúcnosť v FC Chelsea, tvrdí Marca

SITA|5. dec 2007 o 14:58

MADRID 5. decembra (SITA, AFP) - Futbalová budúcnosť brazílskeho ofenzívneho stredopoliara v službách FC Barcelona Ronaldinha nie je podľa španielskych médií zviazaná ani s katalánskym veľkoklubom, ani ...

MADRID 5. decembra (SITA, AFP) - Futbalová budúcnosť brazílskeho ofenzívneho stredopoliara v službách FC Barcelona Ronaldinha nie je podľa španielskych médií zviazaná ani s katalánskym veľkoklubom, ani s AC Miláno, ale s FC Chelsea. Najaktívnejší je v presadzovaní anglického smeru denník Marca, ktorý na základe viacerých zdrojov informuje, že 27-ročný Juhoameričan má na stole platovú ponuku 10 miliónov eur ročne. S podobnou verziou prišlo už v septembri aj britské bulvárne periodikum The Sun, keď hlásilo prestup za 70 miliónov eur a ročný príjem 17 miliónov. Špekulácie tohto druhu vystupňovala tohtotýždňová návšteva Ronaldinhovho brata a agenta Roberta de Assisa v Londýne. "V Barcelone sa cíti dobre, ale ak ho chce niekto získať pre seba, môže ho mať aj bez odstupného," záhadne vyhlásil De Assis. Ronaldinho má totiž zmluvu s Barcelonou do roku 2010.

V súvislosti s Ronaldinhom sa objavila v médiách aj ďalšia správa bulvárneho razenia, údajne sa stretáva s dcérou trénera FC Barcelona Franka Rijkaarda Linsey. "Jej priateľ je síce Brazílčan, ale nie Ronaldinho," uviedol veci na správnu mieru "otec" Rijkaard.


Nachádzate sa tu:
Domov