Ronaldinhov agent nevylúčil návrat do Barcelony

SITA|31. mar 2009 o 14:09

Agent brazílskej futbalovej hviezdy pôsobiacej v talianskom veľkoklube AC Miláno Ronadinha informoval, že jeho klient by sa nebránil návratu do svojho predchádzajúceho pôsobiska.

RIO DE JANEIRO. Agent brazílskej futbalovej hviezdy pôsobiacej v talianskom veľkoklube AC Miláno Ronadinha informoval, že jeho klient by sa nebránil návratu do svojho predchádzajúceho pôsobiska - španielskeho FC Barcelona.

Zástupca a brat 29-ročného ofenzívneho stredopoliara v jednej osobe Roberto de Assis pripustil možný návrat na Nou Camp. Špílmacher "rossoneri" sa po svojom príchode zo Španielska v lete minulého roka nedokázal naplno presadiť vo svojom novom pôsobisku. V drese katalánskeho mužstva odohral šesť sezón a pomohol mu k triumfu v Lige majstrov 2005/06.

"Barcelona má pre nás špeciálny význam. Vždy sa tam budeme radi vracať. Obaja tam máme veľa priateľov a klubu želáme veľa úspechov v tejto sezóne, ktorú majú zatiaľ rozbehnutú na výbornú. Musím však povedať, že môj brat je spokojný aj v Miláne," cituje slová De Assisa taliansky server Sportmediaset.it.

Ronaldinho má s milánskym AC platnú zmluvu do roku 2011 a predstavitelia klubu zo San Sira si želajú, aby brazílsky reprezentant neodišiel pred jej vypršaním.

Nachádzate sa tu:
Domov