Ronald Petrovický skončil v Diname Riga

Mladší brat Róberta Petrovického Ronald skončil v lotyšskej Rige.
Mladší brat Róberta Petrovického Ronald skončil v lotyšskej Rige. (Autor: SITA AP)
SITA|25. dec 2008 o 10:43

Tím Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Dinamo Riga po vzájomnej dohode predčasne ukončil spoluprácu so slovenským útočníkom Ronaldom Petrovickým.

RIGA. Tím Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Dinamo Riga po vzájomnej dohode predčasne ukončil spoluprácu so slovenským útočníkom Ronaldom Petrovickým, ktorý mal zmluvu do konca sezóny 2008/2009. Tridsaťjedenročný slovenský reprezentant sa s Dinamom, ktorého trénerom je bývalý kouč slovenskej reprezentácie Július Šupler, dohodol na zmluve v lete počas sústredenia lotyšského mužstva v Liptovskom Mikuláši.

Pred odchodom do Rigy hral mladší brat Róberta Petrovického v sezóne 2007/2008 v Dukle Trenčín, vo švédskom MoDo Hockey a ročník dohral vo švajčiarskom Zugu. Strieborný medailista z MS 2000 v Petrohrade pôsobil v minulosti aj v zámorskej NHL, kde hral za Calgary Flames, New York Rangers a Atlanta Thrashers. V KHL zaznamenal Ronald Petrovický v 30 zápasoch 5 kanadských bodov (2+3), pričom hrával väčšinou vo štvrtom útoku. Po jeho odchode ostal v Diname Riga zo slovenských hráčov už iba Marcel Hossa.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Ronald Petrovický skončil v Diname Riga