Ronald Paradeiser neuspel v hlavnom zápase turnaja Munja FC

Vladimír Bilohuščin|22. jan 2017 o 01:00

Slovenský reprezentant po zápase neskrýval rozčarovanie.

Chorvátsky Záhreb včera hostil podujatie Munja FC, na ktorom sa v hlavnom zápase večera objavil slovenský talent Ronald Paradeiser (3-3). Tomu ale jeho vystúpenie nevyšlo podľa predstáv, keď odchovanec OFA Bratislava podľahol skúsenému domácemu reprezentantovi Matejovi Truhanovi (11-6) na body. Zápas mal ale naozaj čudesné pravidlá, na ktoré nie sme vo vrcholovom MMA zvyknutí. Paradeiser sa tak mohol právom hnevať.

„Prehral som... Bol to zápas večera, ktorý bol bez lakťov a kolien. Bol som dohodnutý na 3×5 minút a zrazu som sa po 2 kole dozvedel, že je to iba na kolá dve. Musím priznať, že súper obe kolá dominoval. Držal ma pri pletive a motkali sme sa na zemi, keď sme ale boli v stand upe, tak som ho trikrat ´nahulil´ a celkovo bol dobitý. Keby sme došli do 3 kola, tak ho zabijem, lebo bol celý zapečený a už nevedel udierať,“ opisuje neštandardný zápas Paradeiser.

Súboj sa odohral vo welterovej váhe, do ktorej nemusel Paradeiser zhadzovať a tak mal značnú váhovú nevýhodu.

„Ja som nechudol a chalanisko chudol asi 10 kg. Možno na tom vyhral zápas, lebo bol silnejší, ale nie až o toľko. Celé to bolo spravené tak, aby súper za každú cenu vyhral. Nevadí, ide sa ďalej. Dúfam, že dáme odvetu,“ neskrýval sklamanie slovenský reprezentant.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ronald Paradeiser neuspel v hlavnom zápase turnaja Munja FC