Ronald Paradeiser: Budem sa venovať iba MMA

Vladimír Bilohuščin|21. júl 2017 o 02:00

Jeden z najmladších bojovníkov OFA Bratislava zažije premiéru na podujatí OKTAGON.

Iba čosi vyše mesiaca ubehlo od zápasu Ronalda Paradeisera na podujatí Fusion v Bratislave, kde dokázal zdolať húževnatého Michala Štefanova, o týždeň sa tento mladý talent predstaví v klietke zas. Tentokrát ale pôjde o najväčšiu šou, akú Česko-Slovensko zatiaľ vyprodukovalo. Veď na podujatí OKTAGON 3 sa očakáva účasť okolo 5 tisíc divákov.

Paradeiser sa na podujatí postaví nebezpečnému českému reprezentantovi Jánovi Širokému, ktorého sme naposledy videli vo veľmi tesnom zápase s Tomášom Malíkom, kde prehral na split decision a jeho tím dokonca zvažuje podanie protestu. Bratislavčan si ale na súpera verí. „Príprava ide super. Boli sme v Tatrách nabrať trocha kondície, pretože ani jeden môj zápas nebol tak kondičný, ako by mal byť. Teraz je to už podstatne lepšie, a keď si postrážim prvé kolo, tak ho v druhom dúfam ´seknem´,“ prezrádza Paradeiser, ktorý bude mať v zápase výškovú prevahu a výhodu dosahu.

„Chcel som dobrého súpera, ktorého som aj dostal. Na takéto veľké podujatie sa veľmi teším, a dúfam, že urobíme dobrú šou.“

Po nedávnej maturite dodržal Paradeiser svoje slovo a plánuje sa naplno venovať svojej kariére MMA bojovníka. „Chcel som ísť na vysokú školu, na Fakultu telesnej výchovy a športu, na kondičného trénera, lebo ma to baví. Dávam si ale rok pauzu,“ objasňuje svoje plány Paradeiser, ktorý ponúka aj súkromné tréningy. „Ponúkam box, thay box, MMA a kondičné tréningy. Robím to už vlastne rok. Okrem toho sa budem venovať iba MMA a ničomu inému.“ Uvidíme teda, ako sa bude vyvíjať sľubne rozbehnutá kariéra.

Zápas Paradeiser vs. Široký je naplánovaný ako tretí v poradí.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ronald Paradeiser: Budem sa venovať iba MMA