Oktagon 44: Svetový výkon Paradeisera! Knokaut veterána Bellatoru a výzva pre Keitu

Ronald Paradeiser.
Ronald Paradeiser. (Zdroj: OKTAGON MMA)
Daniel Stankovič|17. jún 2023 o 21:30

Výkon večera v Oberhausene v podaní Paradeisera.

OBERHAUSEN. Tretí turnaj najväčšej československej organizácie Oktagon MMA sa v sobotu odohral v nemeckom Oberhausene, kde bol mimo iného na rade súboj dvoch elitných zápasníkov ľahkej váhy.

Slovák Ronald Paradeiser vyzval na súboj veterána viacerých svetových organizácií Andrewa Fishera.

Zo strany Paradeisera išlo o doteraz súboj s najvyššie postaveným zápasníkom v kariére. Andrew Fisher sa podľa portálu FightMatrix pred duelom nachádzal na 107. priečke v perovej divízii.

Priebeh duelu

1. kolo

Svetový výkon Paradeisera v prvom kole stál na jeho výbornom postoji, kde vedel tvrdo zasahovať Fishera a viackrát bol blízko knokautového finišu. Fisherovi sa len tak tak podarilo prežiť do druhej päťminútovky.

2. kolo

Druhé kolo a ešte lepší výkon slovenského bojovníka. Nádherné kombinácie, úhlovanie, neustále striedanie pásiem. Paradeiser si jasne pýtal výkon večera. Na konci kola prichádza doktor pozrieť sa na úplne krvou v tvári zaliateho Fishera. Hodnotenie to bolo rýchlo, súboj sa prelial do tretieho kola.

3. kolo

Minúta a pol tretieho kola a je koniec. Naskočené koleno a úder lakťom donútil Fishera zabaliť sa, kde to už pre talentovaného Slováka nebolo nič ťažké.

Výsledok: V treťom kole zvíťazil na TKO Ronald Paradeiser!

V rozhovore po zápase Paradeiser oznámil ďalší prírastok do jeho rodiny a následne venoval výzvu súčasnému šampiónovi ľahkej váhy Losenemu Keitovi.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 44: Svetový výkon Paradeisera! Knokaut veterána Bellatoru a výzva pre Keitu