Romário po artroskopii pravého členka

SITA|24. aug 2007 o 14:18

RIO DE JANEIRO 24. augusta (SITA) - Brazílsky futbalista Romário sa podrobil artroskopickému zákroku v pravom členku, ktorý ho už dlhší čas trápil. Štyridsaťjedenročného útočníka operoval v Botafoge Caio ...

RIO DE JANEIRO 24. augusta (SITA) - Brazílsky futbalista Romário sa podrobil artroskopickému zákroku v pravom členku, ktorý ho už dlhší čas trápil. Štyridsaťjedenročného útočníka operoval v Botafoge Caio Neri. Operácia hviezdy Vasco da Gama sa skončila úspešne. "Romário teraz bude chodiť päť dní o barlách, ďalších 15 dní sa bude podrobovať fyzioterapii a potom by sa mal vrátiť do tréningového procesu," vyhlásil lekár Vasco da Gama Pedro Valente. Romário svoj zatiaľ posledný zápas odohral 14. júna proti Botafogu.

Brazílčan po dosiahnutí vytúženej 1000-gólovej méty avizoval koniec svojej bohatej kariéry a chystá sa vyskúšať funkcionársky chlebíček, keď sa chce zapojiť do práce technickej a rozvojovej komisie Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA), kde bude koordinovať činnosť súvisiacu s brazílskymi ašpiráciami na usporiadanie svetového šampionátu v roku 2014. Presný termín odchodu do futbalového dôchodku si však zatiaľ ešte nestanovil.


Nachádzate sa tu:
Domov