Roenick na rok hráčom San Jose Sharks

SITA|5. sep 2007 o 10:50

SAN JOSE 5. septembra (SITA, AP) - Veterán zámorských klzísk Jeremy Roenick ešte nekončí kariéru a v utorok sa na jednu sezónu upísal tímu hokejovej NHL San Jose Sharks. Tridsaťsedemročný hráč sa rozhodol ...

SAN JOSE 5. septembra (SITA, AP) - Veterán zámorských klzísk Jeremy Roenick ešte nekončí kariéru a v utorok sa na jednu sezónu upísal tímu hokejovej NHL San Jose Sharks. Tridsaťsedemročný hráč sa rozhodol odložiť koniec aktívnej kariéry, ktorý ohlásil v júli, pričom hlavnou motiváciou je túžba prvýkrát zdvihnúť nad hlavu Stanleyho pohár. V San Jose zarobí počas roka 500-tisíc dolárov.

Počas svojej 18-ročnej kariéry obliekal hokejista s prezývkou "J. R." dresy Los Angeles Kings, Philadelphia Flyers, Chicago Blackhaws a Phoenix Coyotes. V NHL odohral zatiaľ 1252 zápasov s bilanciou 1170 bodov (495 gólov a 675 asistencií). "Za možnosť hrať za San Jose Sharks som veľmi vďačný. Majú vynikajúce mužstvo. Dúfam, že im pomôžem v bojoch o Stanleyho pohár," vyhlásil Roenick, ktorý v poslednej sezóne obliekal dres Phoenixu a v 70 zápasoch nazbieral 28 bodov.


Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Roenick na rok hráčom San Jose Sharks