Robinson by chcel prestúpiť do Aston Villy

SITA|27. jún 2008 o 12:47

LONDÝN 27. júna (SITA, AFP) - Anglický futbalový brankár Tottenhamu Hotspur Paul Robinson prezradil, že by privítal prestup do konkurenčného klubu Aston Villa Birmingham aby sa tým zvýšili jeho šance ...

LONDÝN 27. júna (SITA, AFP) - Anglický futbalový brankár Tottenhamu Hotspur Paul Robinson prezradil, že by privítal prestup do konkurenčného klubu Aston Villa Birmingham aby sa tým zvýšili jeho šance pravidelne chytať. V mužstve terajšieho zamestnávateľa stratil pozíciu tímovej jednotky po príchode Heurelha Gomesa z PSV Eindhoven. Manažér Aston Villy Martin O'Neill, nástupca Davida O'Learyho, možnosť príchodu Robinsona do Villa Parku nepoprel, ale pripomenul, že doteraz žiadne rokovania neprebehli. Dvadsaťosemročný gólman Albionu verí, že O'Neil je manažérom, ktorý mu vie pomôcť priviesť kariéru späť na 'rovnú cestu'.

Robinson stratil okrem postu klubovej jednotky aj miesto prvého gólmana v národnom výbere, ktoré získal David James. "Paul by uvítal prestup do Aston Villy. Verí, že tento transfer by opäť 'nakopol' jeho kariéru," uvádzajú zdroje blízke 41-násobnému anglickému reprezentantovi.


Nachádzate sa tu:
Domov