14.05.2022 | Skupina B
14.05.2022 | Sk. B
5 - 1
(0:0, 2:0, 3:1)

Nie je mu dobre. Česko rieši komentátora, ktorý stratil hlas

Sportnet|15. máj 2022 o 00:20

Robert Záruba sa v sobotu vytrápil.

TAMPERE, BRATISLAVA. Fanúšikovia v Česku si bez neho už nedokážu predstaviť žiadnu dôležitú hokejovú bitku. Robert Záruba komentuje už 28. hokejové majstrovstvá sveta.

V úvode turnaja vo Fínsku však čelí nečakanému problému. Stratil hlas. Kým v piatok ešte odkomentoval v tradičnej forme, jeho sobotňajší výkon počas zápasu Česko - Veľká Británia vyvolal množstvo reakcií.

Diváci riešili na sociálnych sieťach dôvody Zárubovej indispozície, ďalší sa hnevali, že v takomto stave vôbec nastúpil do práce. 

Zachrípnutý komentátor sa počas zápasu trápil, často mu preskakoval hlas. "Osobne sa môžem len poďakovať hráčom, že mi to neurobili ťažšie, než to dnes mám,“ vravel na konci prenosu.

Záruba vysvetlil okolnosti svojich problémov neskôr na sociálnej sieti twitter. "Nie je mi dobre, podrobnosti teraz nebudem rozvádzať. Podieľa sa tom aj ten prvý víkend so 6 zápasmi denne po dosť hektickej príprave celého projektu. Vďaka za pochopenie," napísal a ešte dodal:

"A ospravedlňujem sa, hlasivky mi to chytilo niekde počas včerajšej cesty z Helsínk do Tampere. Ale viac skutočne ten zložitý čas príprav programu - to sa ťažko vysvetľuje. Stáva sa mi to už celkom pravidelne raz za rok. Únava hlasivkových svalov."

V nedeľu by mal Záruba komentovať ťahák víkendu na MS, duel Česko - Švédsko.

Majstrovstvá sveta v hokeji

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MS v hokeji 2022»Nie je mu dobre. Česko rieši komentátora, ktorý stratil hlas