Reprezentanti do 17 rokov dostali debakel od Maďarov

Ilustračná snímka.
Ilustračná snímka. (Autor: TASR/AP)
TASR|27. nov 2019 o 16:40

Pre zverencov Branislava Fodreka bol tradičný duel s Maďarskom posledným v tomto roku.

TELKI. Slovenská futbalová reprezentácia do 17 rokov prehrala v stredajšom prípravnom stretnutí v maďarskom Telki s domácim výberom vysoko 0:5.

Pre zverencov reprezentačného trénera Branislava Fodreka bol tradičný duel s Maďarskom posledným v tomto kalendárnom roku.

Maďarsko "17" - Slovensko "17" 5:0 (3:0)

zostava SR 17: Danko (46. Novák) - Mazanovský (46. Šikula), Szalma (46. Červeň), Molčan, Boledovič - Čongrády (46. Šnajder), Šmatlák (46. Karhan), Urgela (46. Rakyta) - Macejko (46. Kaňuch), Jambor (46. Božík), Kotlár (60. Gaži)

Hlas po zápase:

Branislav Fodrek, tréner SR 17: "Výsledkovo krutá facka, ale možno prišla v správny čas. Nechcel by som všetko hodnotiť len cez priezor päťgólovej prehry, pretože herne bola prvá polhodina zápasu z našej strany naozaj dobrá. Vyznie to asi paradoxne, ale je to tak, v tejto fáze sme robili, čo bolo treba, v defenzíve boli hráči zodpovední, dôslední. Tých desať katastrofálnych minút, v ktorých sme urobili individuálne hrubé chyby, však otriaslo všetkými plánmi i sebavedomím hráčov. Po prestávke šli do hry z lavičky ďalší s cieľom niečo s výsledkom spraviť, ale skôr, ako sa mohli rozbehnúť, dostali sme hlúpy štvrtý gól po ďalšej hrúbke vzadu. Bol to však poučný zápas, keď opadnú negatívne emócie, rozoberieme si ho a som presvedčený, že nájdeme nedostatky, takže budeme môcť na ich odstránení robiť."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Reprezentanti do 17 rokov dostali debakel od Maďarov