Ronaldo a Zidane dosiahli jubileum, góly Realu strieľal Isco

Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. (Autor: TASR/AP)
SITA|2. okt 2017 o 12:09

Madridský klub nadviazal v domácej lige na výhru z Ligy majstrov.

MADRID. Portugalského futbalového útočníka Cristiana Ronalda si verejnosť spája predovšetkým so strieľaním gólov, no méta, ktorú hráč Realu Madrid dosiahol v nedeľňajšom dueli španielskej La Ligy proti Espanyolu Barcelona (2:0) dokazuje, že mu nie je cudzie ani ich pripravovanie.

Ako referuje web squawka.com, 32-ročný rodák z Madeiry zaznamenal už svoju 200. asistenciu v kariére v súčte klubovej a reprezentačnej bilancie. Madridský tím nadviazal na skvelé predstavenie v Lige majstrov na ihrisku Borussie Dortmund (3:1), Espanyol zdolal dvoma gólmi Isca.

"Sme naozaj šťastní, že ho tu máme. Isco v každom zápase zo seba vydá maximum. Dúfam, že mu strelecká forma vydrží a pomôže nám zbierať body. Fantastickú prácu odvádza aj Cristiano. Ak aj neskóruje, prispieva asistenciami a vracia sa pomáhať defenzíve. Je skvelé, že sa vždy snaží pracovať pre mužstvo," uviedol kostarický gólman Madridčanov Keylor Navas.

"Po prvom polčase sme viedli 1:0, no mohli sme aj vyšším rozdielom. Počas celého duelu sme boli trpezliví. Najdôležitejšie je to, že sme po niekoľkých nevydarených zápasoch na Bernabéu konečne získali tri body," uviedol tréner Realu Zinedine Zidane.

"V druhom polčase sme už boli trochu unavení. Po siedmich náročných dueloch, ktoré sme v ostatnom čase odohrali, sa to dalo očakávať. Považujem za zlé, že mnohí naši hráči si neoddýchnu ani počas reprezentačnej prestávky. Nebudú mať žiadne voľno. Dúfam, že nedôjde k žiadnym zraneniam," dodal Zidane, ktorý ako kouč madridského mužstva zaznamenal jubilejné 50. víťazstvo v La Lige.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»Ronaldo a Zidane dosiahli jubileum, góly Realu strieľal Isco