Rafael dos Anjos: „Zápas s Conorom McGregorom je pre mňa ľahký zárobok.“

Oliver Gajdoš|21. jún 2016 o 02:00

Rafael porozprával o potenciálnom zápase s McGregorom a taktiež o zápase Natea Diaza s McGregorom.

Súčasný šampión ľahkej váhy Rafael dos Anjos (25-7 MMA, 14-5 UFC) má naplánovanú obhajobu opasku proti Eddie Alvarezovi (27-4 MMA, 2-1 UFC) už 7. júla na UFC Fight Night: dos Anjos vs Alvarez, alebo inak UFC Fight Night 90.  Pôvodne sa mal postaviť proti Conorovi McGregorovi (19-3 MMA, 7-1 UFC) už v marci na UFC 196, avšak kvôli zraneniu bol nahradený Nateom Diazom (19-10 MMA, 14-8 UFC).

V nedávnom rozhovore sa dos Anjos vyjadril o zápase Diaza s McGregorom. “Najprv som si myslel, že McGregor vyhrá. Diaz nemal vôbec čas na trénovanie. Nate absorboval rany a nič s nim neurobili. Viem že je odolný, pretože som mu tiež uštedril zopár dobrých rán. Neskôr už McGregor kondične odišiel.”

McGregor po ohlásení dos Anjosovho zranenia vyhlásil, že sa vyhovára a nohu ma napuchnutú len preto, lebo ho bodol hmyz. (dos Anjos mal zlomenú nohu – poz. Redakcie) Rafael sa k tomu vyjadril nasledovne: “Proti mne by nemal šancu. Ukončil by som ho ešte skôr ako Diaz. Jedného dňa sa zraní aj on a myslím si, že mu nebude smiešne ak budem mať k tomu nejaké poznámky.”

McGregor ma naplánovanú odvetu s Diazom na UFC 202. Aj napriek tomu, že ľahká váha je plná top contenderov, veľa krát o vyzývateľovi šampióna rozhodujú peniaze. Preto ak by McGregor Diaza porazil, je možné že dostane opäť možnosť bojovať o opasok ľahkej váhy proti dos Anjosovi. “Ak si UFC myslí, že si zaslúži zápas o môj opasok, nemám s tým problém. Budem tam a môžeme mať zápas. Peniaze prichádzajú a odchádzajú. Čo príde ľahko aj ľahko odíde. A toto by boli pre mňa ľahko zarobené peniaze.”

Pre dos Anjosa by bol potenciálny zápas s McGregorom najväčší zárobok jeho kariéry. Jeho však podľa vlastných slov peniaze až tak nezaujímajú. Radšej by dal McGregorovi druhú možnosť pre neho pracovať. Tým mal dos Anjos na mysli tlačovú konferenciu z januára. “Myslím si, že niekedy zašiel za hranicu. Ja nikdy nebudem robiť niečo podobné. Ľudia sa ma pýtali otázky a on za mňa odpovedal. Vlastne on robil prácu za mňa.”

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Rafael dos Anjos: „Zápas s Conorom McGregorom je pre mňa ľahký zárobok.“