Pudilovú čaká francúzska jednotka. „Na zápas si verím,“ hovorí pred súbojom

Dávid Lukáč|24. aug 2020 o 02:00

Lucie Pudilová sa vracia do akcie v MMA zápase s ťažkou súperkou.

Lucie Pudilová (8-6) už pozná súperku pre svoj nadchádzajúci zápas. Už 19. septembra ju na Noci Bojovníkov v Dobříši preverí tridsaťjedenročná Francúzka Maguy Berchel (10-4, 1 NC).

"Som rada za toto meno, je to jednotka Francúzska, päťka strednej a východnej Európy. Ide o všestrannú zápasníčku, som rada, že ide o ťažšiu súperku, to ma vždy motivuje. Na zápas si verím. Som rada, že zápas bude skoro doma, ľudia ma poženú, budú fandiť, všetci prídu," hovorí Pudilová pre Sport.cz.

Usporiadateľom sa tak podarilo prilákať veľké meno, a navyše, Pudilová bude bojovať len kúsok od svojho domovského Příbramu.

"Lucka pochádza z Příbramu, Dobříš je päť minút (odtiaľ). Má tu svojich kamarátov, rodinu, priateľov, takže bude na domácej pôde, čo je pre ňu výhoda. U nás to je tak, keď sa Čechovi darí, tak je každý hrdý Čech, keď sa prestane dariť, tak dávajú ľudia ruky preč a nikto už nevidí, čo bolo predtým, čo dokázala, že bola prvou Češkou v UFC. Toto je taká horkosť a povaha českého fanúšika. Očakávam, že tí praví ju podporia. Lucka je vďačná za každého fanúšika a predvedie návrat," konštatuje organizátor a promotér akcie Alex Chocholouš.

Noc Bojovníkov v Dobříši prinesie aj množstvo kvalitných stand-upových zápasov vrátane česko-slovenských súbojov Plavec vs. Fapšo, či Kozubovský vs. Kratochvíla. Diváci sa tak majú na čo tešiť.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Pudilovú čaká francúzska jednotka. „Na zápas si verím,“ hovorí pred súbojom