Proti Aachenu sme hrali zle, športovo priznal Karhan

SITA|28. okt 2010 o 14:58

Líder I. bundesligy 2010/2011 1. FSV Mainz prekvapujúco skoro vypadol z Nemeckého pohára (DFB-Pokal), keď v stredu v 2. kole nestačil na druholigovú Alemanniu Aachen.

MAINZ. Líder I. bundesligy 2010/2011 1. FSV Mainz prekvapujúco skoro vypadol z Nemeckého pohára (DFB-Pokal), keď v stredu v 2. kole nestačil na druholigovú Alemanniu Aachen a prehral 1:2.

Do zápasu zasiahol aj slovenský reprezentačný stredopoliar Miroslav Karhan, ktorý hral do 63. min, potom ho na ihrisku vymenil Christian Fuchs. Karhanov reprezentačný i klubový spoluhráč Radoslav Zabavník presedel celý duel na lavičke náhradníkov.

"Nie som spokojný so svojím výkonom. Dá sa povedať, že som hral zle," úprimne priznal rekordér v počte štartov vo výbere SR Karhan.

"Celkovo ako mužstvo sme nezvládli zápas, nehrali sme dobre. Síce sme mali na to, aby sme zvíťazili a postúpili do ďalšieho kola, ale jednoducho sa nám nedarilo. Určite je to pre nás veľké sklamanie. Nedá sa povedať, že by sme to nejako podcenili. Do stretnutia sme išli naplno, hrali tradiční členovia základnej zostavy, takže vôbec sa nedá hovoriť ani o tom, že by tréner šetril nejakých hráčov. Neviem prečo nehral Rado Zabavník, zdravotne by mal byť v poriadku, bolo to rozhodnutie trénera."

Mainz odohrá najbližšie stretnutie v sobotu, keď v rámci 10. kola I. bundesligy 2010/2011 privíta na domácom štadióne druhé mužstvo tabuľky Borussiu Dortmund.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Proti Aachenu sme hrali zle, športovo priznal Karhan