Protagonisti podujatia OKTAGON 3 zdolávajú Tatry

Vladimír Bilohuščin|7. júl 2017 o 02:00

Už o pár týždňov nás čaká podujatie roka, čomu sa prispôsobila aj tvrdá príprava.

Škondrič, Végh, Deák, Barborík, Paradeiser, Štrbák, Úškrt, Pajtina, Arpáš, Badys a chlapci z Dunajplavby. To je úderka, ktorá už nejaký ten deň okupuje Vysoké Tatry, kde sa preniesla príprava na očakávaný turnaj OKTAGON 3, ktorý uvidíme už koncom mesiaca.

Že ide o naozaj tvrdý kemp dokazuje fakt, že cieľom je naberanie kondície v horách, čiže nekonečné behanie po tatranských štítoch. Medzi bojovníkmi, ktorí poslúchajú rozkazy je tentokrát aj Ilja Škondrič, ktorého v Prahe taktiež čaká náročný duel. „Nie som tu ako tréner. Na to tu máme Romana Kollára na zápasenie, Alana na box a postoj zabezpečuje Bogdan Stojčič,“ ozrejmuje tréner OFA Bratislava.

Denný režim je náročný a sťažka sa nájde chvíľka na oddych. Už o siedmej prichádza ranný beh s rozcvičkou, 10:30 dlhý beh, 16:00 zápasenie, MMA, prípadne postoj. Okrem toho je stále k dispozícii posilňovňa a telocvičňa.

Popri tréningu ale bojovníci občas zažijú aj úsmevné situácie. Zážitok bol, keď sme bežali na kopec a tréner nám nepovedal, že to je beh na 3 hoďky. A tak sme od ľudí pýtali jedlo a vodu, kade kto sa postrácal, a každý prišiel inou cestou. Dokonca Rado Úškrt došiel mokrý, lebo to strihol cez potok,“ s úsmevom prezrádza Škondrič.

Ak by sme sa opýtali na najlepšieho vytrvalca, Škondrič odpovedá, že je to Miro Štrbák. Dodáva pritom, že veľký dríč je aj Tomáš Deák, ktorý zároveň vedie aj iný rebríček. „Tomáš, samozrejme, aj najviac šikanuje mladých.“ Ako Tomáša poznáme vieme, že to myslí v dobrom a dohliadne na to, aby sa výprava v nedeľu vrátila v zdraví a ešte lepšie pripravená na budúce výzvy.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Protagonisti podujatia OKTAGON 3 zdolávajú Tatry