Procházka sa nevráti do Trnavy, zostáva v Levski Sofia

V Trnave plnil Procházka (v popredí) aj funkciu kapitána.
V Trnave plnil Procházka (v popredí) aj funkciu kapitána. (Autor: TASR)
SITA|19. jún 2015 o 16:01

Slovenský futbalista si v slávnom bulharskom klube vybojoval stabilnú pozíciu a v kádri ho chcel aj hlavný tréner.

BRATISLAVA. Slovenský futbalista Roman Procházka zostáva v Levski Sofia, s ktorým sa dohodol na ročnej zmluve.

Dvadsaťšesťročnému stredopoliarovi (nar. 14. marca 1989) sa mal kontrakt v tomto bulharskom klube skončiť v najbližších dňoch.

V Levski však prejavili interes o bývalého hráča Spartaka Trnava a Procházka sa rozhodol zotrvať v Sofii o rok dlhšie, hoci o jeho návrat mala záujem aj spomenutá Trnava.

"V bulharskom klube sa cítim dobre, z môjho pohľadu sa mi v ostatnej sezóne aj darilo. Výkony Levski však neboli ideálne a napokon sme skončili v strede ligovej tabuľky. Rozhodovanie o novej zmluve nebolo ťažké. Zavážilo to, že ma chcel tréner aj vedenie klubu. Preto som sa rozhodol pokračovať aj ďalší rok a som tomu veľmi rád," citoval portál profutbal.sk slová rodáka z Jaslovských Bohuníc, ktorý má na konte aj tri štarty v najcennejšom drese.

"K podpisu novej zmluvy došlo vo štvrtok. Roman patrí medzi ťahúňov mužstva a v Levski mu ponúkli zmluvu na dva roky. Procházka sa rozhodol podpísať na rok. V klube má dobrú a stabilnú pozíciu, napriek tomu, že minulá sezóna bulharskému tímu príliš nevyšla. Je to však tradičný klub s veľkými ambíciami. Preto všetci v Levski dúfajú, že sa v novom súťažnom ročníku opäť vrátia na vrchol. A Roman Procházka patrí medzi opory, na ktorých by chceli stavať," doplnil Roman Vojtek zo spoločnosti Stars and Friends, ktorá hráča zastupuje.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Procházka sa nevráti do Trnavy, zostáva v Levski Sofia