Prišiel, dal gól a zvíťazil. Ölvecký má za sebou premiéru

(Autor: Facebook)
SITA|24. dec 2015 o 10:55

Len prednedávnom skončil vo Vítkoviciach a na novej zmluve sa dohodol s Chomutovom. V jeho drese Peter Ölvecký hneď vo svojom premiérovom štarte skóroval.

PARDUBICE PROHRLY V CHOMUTOV 1:4Posledn zpas ped vnonmi svtky se hokejistm #DYNAMO nepovedl. Vchodoei...

Posted by HC Dynamo Pardubice on 23. december 2015

CHOMUTOV. Slovenský hokejista Peter Ölvecký zvláda výborne premiéry v českej najvyššej súťaži. Keď prvýkrát nastúpil za Vítkovice a debutoval v tamojšej extralige, strelil gól a pridal asistenciu pri demolácii Třinca.

Pred Štedrým dňom si zasa nadelil predčasný dar v drese Chomutova - tam zamieril počas reprezentačnej prestávky.

V zápase 29. kola proti Pardubiciam (4:1) krátko pred polovicou stretnutia zakončil únik vo vlastnom oslabení s Jakubom Sklenářom.

„Dostal som výbornú prihrávku a išiel som v podstate sám na brankára. Naznačil som, že budem strieľať, ale potiahol som si puk do forhendu a brankár zostal stáť. Potom som už trafil odkrytú bránku,“ prezradil Ölvecký v rozhovore pre hokej.cz.

Tridsaťročný rodák z Nových Zámkov nasmeroval Pirátov na víťaznú cestu. Pardubice najprv vyhrávali 1:0. Ölveckého gól poslal Chomutov do vedenia 2:1.

„Vždy je lepšie prísť, vyhrať a ešte dať gól. Verím, že v rovnakom duchu budeme pokračovať aj po sviatkoch,“ uviedol Ölvecký. So spoluhráčmi už 26. decembra nastúpi na ľade Vítkovíc.

Na stretnutia počas Vianoc je zvyknutý. „Vlani som hral za Slovan aj na Štedrý deň. Rozpisy sú urobené, nie som zástancom zápasov okolo sviatkov. Myslím, že dva dni by mohli byť voľné,“ doplnil Ölvecký pre hokej.cz.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Prišiel, dal gól a zvíťazil. Ölvecký má za sebou premiéru