Príbeh Pirátových masiek: Odkiaľ ich berie?

Dávid Lukáč|20. mar 2019 o 01:00

Nosenie masky dodáva nástupu na zápas šťavu. Svoje o tom vie napríklad aj Deontay Wilder.

Každý bojovník má špecifický nástup do klietky, ktorý si zvyčajne aj patrične vychutnáva. Inak to nie je ani v prípade Samuela „Piráta“ Krištofiča (10-3). V posledných zápasoch ukázal zaujímavé masky, ktorými okorenil svoj nástup. Ak by ste si však mysleli, že sa len zbytočne hrá na „drsňáka“, ste na omyle. Nosením masiek robí radosť chorému chlapcovi, ktorý mu fandí.

Pirát na pozápasovej tlačovke po turnaji Oktagon 11 prezradil, ako sa k maskám dostal. „To mi nosí mamina jedného chorého chlapca, ktorú týmto pozdravujem, a aj chlapca. To je to najmenej, čo môžem preňho spraviť, že keď mi pošle tú masku, že si ju vymením a dám,“ hovorí Pirát.

„Mám červenú, zelenú, čiernu, bielu,“ pokračuje v rozprávaní. Na Oktagon 11 si zvolil bielu, no tá mu šťastie nepriniesla. „Tak dneska som sa cítil na bielu, tak som si dal bielu, lebo v čiernej som dostal naposledy bitku...no a, nič sa nezmenilo zmenou farby (smiech)...tuším som dostal ešte viac dneska...a teraz neviem, či ten chlapec ma nebosoruje,“ žartuje Pirát a vzápätí opäť zvážnie. „Ale nie, to mi ten chlapec posiela cez maminu, takže ja som vďačný za toto, keď niekomu som akože nejakým idolom alebo vzorom...proste to je najväčšie zadosťučinenie a človek sa cíti taký bohatší potom,“ uzatvára Pirát príbeh svojich nástupových masiek.

Aj keď sa nakoniec Pirát nestal kráľom welteru, v zápase ukázal srdce. Kvalitnému šampiónovi Kozmovi dokázal v päťkolovej bitke vzdorovať až do konca. Na pozápasovú tlačovú konferenciu napriek prehre priniesol dobrú náladu a veľa fanúšikov si získal na svoju stranu.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Príbeh Pirátových masiek: Odkiaľ ich berie?