Prekvapilo ma, ako veľmi ma podcenil, hovorí Michal Martínek po úspešnej obhajobe titulu

Dávid Lukáč|11. nov 2019 o 01:00

Michal Martínek navzdory papierovým predpokladom uhájil opasok ťažkej váhy Oktagonu.

Michal Martínek (8-1) šokoval všetkých pochybovačov, keď na turnaji Oktagon 15 dominantne zdolal Viktora Peštu (15-6) už v 1. kole a obhájil tak opasok ťažkej váhy Oktagonu.

Výborný pohyb na nohách, presné a silné údery robili veteránovi UFC veľké problémy a nakoniec aj rozhodli zápas už v úvode stretnutia. „Hneď v úvodnej výmene som inkasoval tvrdý úder, ktorý mi zlomil čeľusť,“ priznal Viktor Pešta na sociálnych sieťach.

Šampión „Blackbeard“ pre Extra.cz prezradil, že ho prekvapilo podcenenie zo strany Peštu. Sám už totiž po skúsenosti z Contender Series dokáže pracovať v strese lepšie a nerozhodila ho ani vypredaná O2 aréna.

„Prekvapilo ma, ako veľmi ma podcenil. Chápem, že si Viktor veril, pretože som mal slabších súperov než on. Možno veril v to, že MMA robí dlhšie a pôjde to samo. Podcenil ale aspekt, že ja sa dokážem veľmi rýchlo adaptovať, zvládam pracovať v strese.“

V otázke prípadnej odvety má šampión jasno. „Nebránim sa ničomu. Keby ju chcel, zaslúži si ju. Je to vec dohody a podmienok. Ako hovorím, nebránim sa ničomu,“ uzatvára pre Extra.cz s tradičnou dávkou rešpektu k súperovi Martínek.

Foto: Sport.cz

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Prekvapilo ma, ako veľmi ma podcenil, hovorí Michal Martínek po úspešnej obhajobe titulu