Prekvapenie roka? Poirier poráža McGregora chirurgickým výkonom!

Daniel Stankovič|24. jan 2021 o 01:00

Je to tu! Zápas, na ktorý sa tak čakalo. Odveta medzi Poirierom a McGregorom sľubuje nič menej než veľkolepé predstavenie dvoch fenomenálnych bojovníkov v ich vrcholnej forme. Bude to trvať sľubovaných šesťdesiat sekúnd?

1.kolo

Tak a môžeme ísť na to! Duel začíname vo vysokom tempe, kde si obaja zápasníci testujú pohyb a reflexy toho druhého. Obaja niečo trafili a prekvapivý takedown zo strany Poiriera! Tak toto McGregor neočakával! Conor ukázal svoju dobrú schopnosť vstávať a natlačil Dustina na pletivo. Pekné pretočenie na pletive a sme v situácii, kedy sa Dustin snaží dokončiť strh a dostať Conora pod seba! Tieto pokusy môžu byť pre Poiriera dvojsečnou zbraňou, ktorá ho môže stáť veľa síl. Kto z pasovania na pletive vyťaží viac? Pekný lakeť od Conora a sme v postoji. Dustin sa pokúša upútať McGregorovu pozornosť na hrozbu takedownu, avšak McGregor kontruje dobrými údermi. Calf kick, už asi štvrtý či piaty zo strany Američana! Toto sa môže v druhom a treťom kole vyplatiť! Conor sa akoby zasekol v boxerských kombináciách. Veľmi dobré kolo, ťažko tipovať víťaza.

2.kolo

Druhé kolo a McGregor posiela kombinácie, ktoré oslabujú Poiriera! Ten trpezlivo posiela calf kicky. Conor so širokým postojom, kedy má nohy ďaleko od seba, ponúka svoju prednú nohu na podobné príležitosti Poirierovi ako ideálny cieľ! Toto ho určite bude stáť ľahký pohyb na nohách s pribúdajúcimi minútami. Pozor, toto nevyzerá dobre! Conor je v ťažkostiach! Dustin spúšťa paľbu boxerských hákov a ukončuje McGregora!!! Toto čakal málokto! Ouu.. McGregor je zjavne mimo! S jeho nohou to rovnako nie je dobre!

Dustin Poirier ukončuje duel v čase 2:32 druhého kola na TKO.

Po zápase Poirier ukázal rešpekt porazenému súperovi, s ktorým by bol možno aj za odvetný duel a v tiež hovoril o svojej nadácii Good Fight Foundation.
McGregor spomenul to, ako mu ako dôsledok utržených calf kickov, kompletne odišla jeho predná noha. Dustinovi pogratuloval k skvelému výkonu a uviedol, že by sme ho ešte v tomto roku mali určite uvidieť v klietke. 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Prekvapenie roka? Poirier poráža McGregora chirurgickým výkonom!