Pre Budaya je najdôležitejšie pripnúť si opasok šampióna Oktagon MMA

Vladimír Bilohuščin|13. sep 2019 o 02:00

Víťaz súboja Buday vs Dittrich dostane titulovú šancu.

Podujatie Oktagon 14 prinesie dôležitý duel ťažkých váh Buday vs Dittrich, ktorý nepochybne zamieša titulovými kartami. „Víťaz tohto zápasu s najväčšou pravdepodobnosťou dostane súboj o titul, dáva to všetku logiku sveta,“ potvrdil promotér Pavol Neruda, ktorý naposledy pripínal pás Michalovi Martínkovi.

A práve toho by chcel v ďalšom súboji preveriť Martin Buday, ktorý ťahá úctyhodnú šnúru výhier a nehodlá sa zastaviť ani Dittrichom. „Je to komplexný fighter, čiže si musím dávať pozor na všetko,“ hodnotí súpera Buday, ktorý sa pripravoval už tradične v Nitre a Trnave.

´Bady´ má pritom v hlave už aj titulový súboj, ale po prípadnej výhre nepredpokladá, že príde už v pražskej O2 Aréne. „Ondro Novotný sa niekde vyjadril, že tento rok už nebude žiaden ďalší titulový zápas, čiže by som bol rád, ak by to bolo na začiatku budúceho roka.“ Ten už tradične zaháji turnaj v Ostrave, ktorý pravdepodobne uvidíme v marci.

Po šanci Michala Martínka v Dana White Contender Series sa čoraz viac začína hovoriť o prechodoch najlepších domácich bojovníkov do UFC. Buday ale na najväčšiu ligu sveta zatiaľ nepomýšľa a sústreďuje sa na domáce pódium „Dôležité je hlavne vyhrať nasledujúce dva zápasy a pripnúť si opasok šampióna, potom sa o tom môžeme baviť. Ale popravde by som ešte chcel zotrvať nejaký čas na domácej scéne a potom sa uvidí, čo bude ďalej.“

Už zajtra tak uvidíme, akým smerom sa bude uberať ťažká váha v organizácii Oktagon MMA.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Pre Budaya je najdôležitejšie pripnúť si opasok šampióna Oktagon MMA