Potrebujem negatívnych ľudí, čo ma nenávidia. Dostali ma na vrchol, tvrdí Ronaldo

(Autor: Twitter)
Pavol Spál|12. dec 2016 o 23:18

Budúcich päťsto rokov takého hráča neuvidíte. Je neprekonateľný, opísal Ronalda jeho agent.

BRATISLAVA. Do smrti bude ročne zarábať milióny eur. S jednou z najznámejších športových značiek podpísal doživotnú lukratívnu zmluvu.

Portugalčan v službách Realu Madrid Cristiano Ronaldo je ikonou svojho športu. Futbal presahuje. Je najpopulárnejším športovcom na sociálnych sieťach. Každý ho pozná.

„Je to najlepší športovec všetkých čias. A keby sa vyhlasovala cena pre najlepšieho človeka, hlasoval by som zaňho tiež,“ vyhlásil o Ronaldovi jeho agent Jorge Mendes.

„Nemôžete ho s nikým porovnávať. Budúcich päťsto rokov takého hráča neuvidíte. Je neprekonateľný,“ dodal pre médiá Mendes.

Agenti zvyknú zveličovať, ale tentoraz až tak neprestrelil. Ronaldo bol štvrtýkrát v kariére zvolený za najlepšieho futbalistu sveta v ankete Zlatá lopta (predtým v rokoch 2008, 2013, 2014). Získal 745 bodov.

Jeho najväčší rival Argentínčan Lionel Messi, ktorý cenu obhajoval, skončil druhý (316 bodov). Tretie miesto obsadil Francúz Antoine Griezmann z Atlética Madrid.

Rozhodli iba novinári

„Prevládajú vo mne rovnaké emócie, ako keď som túto trofej vyhral prvýkrát. Nikdy by som si nepomyslel, že získam štvrtú Zlatú loptu, takže sa veľmi teším. Musím poďakovať všetkým spoluhráčom, národnému tímu, Realu Madrid a všetkým ľuďom, ktorí mi pomohli vyhrať túto individuálnu trofej,“ tvrdil Ronaldo.

S Realom vyhral Ligu majstrov, potom Portugalsku pomohol k triumfu na majstrovstvách Európy. Preslávil sa tiež egoistickými vyhláseniami.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Potrebujem negatívnych ľudí, čo ma nenávidia. Dostali ma na vrchol, tvrdí Ronaldo