Portugalsko prišlo o zraneného Naniho

TASR|8. jún 2010 o 14:37

Portugalská futbalová reprezentácia prišla pár dní pred štartom MS o jednu zo svojich najväčších opôr Naniho, ktorý pre zranenie ramena nezasiahne do bojov na turnaji v Juhoafrickej republike.

Johannesburg. Portugalská futbalová reprezentácia prišla pár dní pred štartom MS o jednu zo svojich najväčších opôr Naniho, ktorý pre zranenie ramena nezasiahne do bojov na turnaji v Juhoafrickej republike (11. júna-11. júla).

"Po lekárskych testoch sme prišli k záveru, že Nani nie je zdravotne pripravený na šampionát," uvádza sa v stručnom stanovisku Portugalskej futbalovej federácie.

Dvadsaťtriročný krídelník Manchestru United sa zranil na piatkovom tréningu národného tímu v Lisabone ešte pred odletom výpravy do JAR. Do dejiska svetového šampionátu však Nani cestoval optimisticky naladený s tvrdením, že sa cíti lepšie. Lenže napokon sa naplnil čierny scenár a zranenie ho na trávnik nepustí.

Portugalčania odohrajú prvý zápas na šampionáte 15. júna proti Pobrežiu Slonoviny, v ďalších dueloch G-skupiny ich čakajú Brazília a KĽDR.

Informovala agentúra Reuters.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Portugalsko prišlo o zraneného Naniho