Poľský brankár Celticu Glasgow Boruc asi na operáciu kolena

SITA|3. dec 2007 o 13:38

GLASGOW 3. decembra (SITA, AFP) - Utorňajší zápas záverečného 6. kola skupinovej fázy futbalovej Ligy majstrov AC Miláno - Celtic Glasgow bude zrejme posledným pre poľského brankára hostí Artura Boruca ...

GLASGOW 3. decembra (SITA, AFP) - Utorňajší zápas záverečného 6. kola skupinovej fázy futbalovej Ligy majstrov AC Miláno - Celtic Glasgow bude zrejme posledným pre poľského brankára hostí Artura Boruca pred operáciou kolena. "Po návrate z Talianska padne rozhodnutie, či bude chirurgický zákrok naozaj nevyhnutný," povedal kouč úradujúceho škótskeho majstra Gordon Strachan a dodal: "Možno to dopadne priaznivejšie, ale ak nie, potom Artur zamieri priamo pod skalpel."

Dvadsaťsedemročný rodák zo Siedlcov Boruc utrpel zranenie počas novembrového dvojzápasu reprezentácie svojej krajiny v kvalifikácii o postup na ME 2008 proti Belgicku (2:0) a v Srbsku (2:2). Zverenci Holanďana Lea Beenhakkera si z A-skupiny zabezpečili účasť na budúcoročnom rozhodujúcom turnaji. Medzičasom je známe, že na Euro ´08 budú hrať s Rakúskom, Chorvátskom a Nemeckom a v kvalifikácii o postup na MS 2010 sú v 3. skupine aj súpermi Slovákov.


Nachádzate sa tu:
Domov